Επικαλείται προσωπικούς λόγους

Τελευταία ενημέρωση 16.07

Την παραίτησή του από μέλος των Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ, της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, υπέβαλε ο Μύρων Γιακουμογιαννάκης.

Ο γραμματέας του Δ.Σ. Χανίων και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Χανιά – Κοιτάμε μπροστά” του Ευτύχη Δαμιανάκη, σύμφωνα με πληροφορίες στις παραίτησεις του κάνει λόγο για προσωπικούς λόγους που οδηγούν σε αυτή του την κίνηση, χωρίς να δίνει περαιτέρω προεκτάσεις.

Ωστόσο, ακόμα και αν ο κ. Γιακουμογιαννάκης επιχειρεί να είναι φειδωλός, αφήνοντας τις παραιτήσεις του να “μιλήσουν από μόνες τους”, είναι γνωστό ότι υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι που οδήγησαν στην απόφασή του αυτή. Λόγοι που έχουν να κάνουν με γενικότερη δυσαρέσκεια από τον τρόπο λειτουργίας και στάσης που τηρείται απέναντι σε πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις.

Ακολουθεί το κείμενο της παραίτησης:

“Σήμερα Παρασκευή 9/10/2020 υπέβαλα την παραίτησή μου από όλα τα ΔΣ των Νομικών Προσώπων του Δήμου Χανίων που συμμετείχα και πιο συγκεκριμένα: από το ΔΣ της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, από το ΔΣ της ΔΕΔΙΣΑ και από την αντιπροεδρία της επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι καθαρά προσωπικοί.

Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας.

Με εκτίμηση,
Μύρωνας Γιακουμογιαννάκης”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook