Αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Άστον Βίλα να αντιμετωπίζει στο «Βίλα Παρκ» τη Λιντς. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών.
 
ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Άστον Βίλα, η Λιντς καλείται να αντιδράσει. Περιμένουμε ανοιχτό ζευγάρι με ρυθμό και φάσεις, επιλογή στο κουπόνι πάμε στοίχημα το Over 2.5 Goal με απόδοση 1.72 στην bet365.

 
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε «σπίτι» της η Άστον Βίλα μετά την επίσκεψή της στην έδρα της Λέστερ, την οποία κέρδισε με 0-1. Αριστα στημένη από τον προπονητή της, κράτησε μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους και «χτύπησε» στο 91’ με πολύ ωραίο γκολ του νεοφερμένου χαφ Μπάρκλεϊ, ο οποίος αποδεικνύεται… λίρα εκατό!
 
Ο κόουτς Σμιθ δεν άλλαξε την 11άδα του 7-2 επί της Λίβερπουλ και δικαιώθηκε ξανά. Για πρώτη φορά μετά από 90 χρόνια το κλαμπ του Μπέρμιγχαμ εκκινεί έτσι τη σεζόν, αν κάνει το 5/5 θα συμβεί για παρθενική φορά στην ιστορία του!
 
Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν νέες απουσίες για τον Ντιν Σμιθ. Σίγουρα απόντες οι Χίτον (τερματοφύλακας) και Γουέσλεϊ (επιθετικός). «Παίζεται» η συμμετοχή των Χοζ (αμυντικός) και Ντέιβις (επιθετικός).
 
Ενδιαφέρον Στατιστικά: 5/6 N/G στα πιο πρόσφατα ματς για Πρωτάθλημα, League Cup, 1-3-2 η παράδοση στο ζευγάρι, μέσα – έξω, από το 2016, Μονός αριθμός γκολ σημειώθηκε στα 6 τελευταία παιχνίδια της
 
Προηγούμενο ματς:  Με 1-0 επικράτησε της Λέστερ η Άστον Βίλα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπάρκλεϊ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
 
Πιθανή Ενδεκάδα – (4-2-3-1): Μαρτίνες – Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ – Ντάγκλας Λουίς, ΜακΓκιν – Γκρίλις, Μπάρκλεϊ, Τρεζεγκέ – Γουότκινς
 
Δείτε όλους του αγώνες της ημέρας λάιβ στο livescore μας
 
ΛΙΝΤΣ – Δίχως να δείξει καλό πρόσωπο, η Λιντς υπέστη την περασμένη αγωνιστική την εντός έδρας ήττα από την Γουλβς με 0-1, δεχόμενη ένα -κατά γενική ομολογία- τυχερό γκολ. Δεν ήταν καλή παρόλα αυτά, ανεξάρτητα από το πως παραβιάστηκε η εστία της.
 
Αν φύγει με το διπλό από το «Βίλα Παρκ», τότε για πρώτη φορά από το 2002 θα μετράει 2 σερί εκτός έδρας νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ!
 
Αγωνιστικά Νέα:Μπεράρντι (Α.), Φόρσο (Μ.) και Γιορέντε (Α.) εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμοι, έχοντας να ξεπεράσουν μακρόχρονους τραυματισμούς. Με μικροπρόβλημα βγήκε από το ματς με τη Γουλβς ο Στράουκ (Α, 2/0), αλλά είναι ok.
 
Ενδιαφέρον Στατιστικά: Έχει 4/5 νίκες στα τελευταία εκτός (Premier, Championship) *Προέρχεται από 3 διαδοχικά Under 2.5 στο Πρωτάθλημα *Under 3.5 κάρτες βγήκαν στα 9 πρόσφατα παιχνίδια της
 
Προηγούμενο ματς:  Εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Γουλβς γνώρισε η Λιντς. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Χιμένες στο 70’.
 
Πιθανή Ενδεκάδα – (4-2-3-1): Μεσλιέ – Εϊλινγκ, Κούπερ (Στρούικ), Κοχ, Ντάλας – Π. Ερνάντεθ, Κλιχ – Κόστα, Ροδρίγο, Χάρισον (Ραφίνια) – Μπάμφορντ
 
Χρήσιμα Προγνωστικά:

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook