Παλικαρίσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μινώταυρος στον Αγιο Νικόλαο απέναντι στον ΑΟΑΝ, “λυγίζοντας” στα πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 60’ με τον Τζιλάι και ο νεαρός Μαναρώλης στο 82’ ισοφάρισε για τον Μινώταυρο, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την πρόκριση. Στα πέναλτι ο ΑΟΑΝ ήταν πιο ψύχραιμος επικρατώντας με 5-4.

Στο πρώτο ματς της ιστορίας του για το Κύπελλο Ελλάδας ο Τάλως Μελιδονίου απεκόμισε πολύτιμες εμπειρίες, αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί στον Αστέρα Βάρης, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση επικρατώντας με 8-0 στο Μελιδόνι, με τρία γκολ του Σαχσανίδη, δύο του Καλιαμπάκα και ένα των Γκούμα (πέν.), Κοφσανίδη και Δημητρόπουλου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Ο Αστέρας Βάρης με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τη διοίκηση του Τάλω Μελιδονίου για τη φιλοξενία, στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα η ομάδα από τη Βάρη εκφράζει τις ευχές της για καλή επιτυχία στον Τάλω στις υποχρεώσεις του για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ευχαριστούν την Διοίκηση του ΑΟ ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ για την φιλοξενία τους τόσο κατά την άφιξη της αποστολής όσο και κατά την διάρκεια και το τέλος του αγώνα.

Ευχόμαστε στον ΑΟ ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ καλή επιτυχία στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook