Το ποδόσφαιρο αποτελεί αγαπημένο άθλημα για τους περισσότερους στον πλανήτη και ότι σχετίζεται με αυτό έχει, έχει πάντα το ενδιαφέρον του. Είτε μιλάμε για το αθλητικό στοίχημα, για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερο σε αυτή τη στοιχηματική σελίδα, είτε για αστείες και περίεργες ιστορίες που αφορούν ομάδες και ποδοσφαιριστές, το ενδιαφέρον είναι υψηλό.

Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικές πραγματικά αστείες ή περίεργες ποδοσφαιρικές ιστορίες, οι οποίες είναι 100% πραγματικές.

Η πρόσκληση του Λουίς Σουάρες σε γάμο ζόμπι
Τα δαγκώματα του Λουίς Σουάρες έχουν μείνει πραγματικά στη μνήμη όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής επιχείρησε και κατάφερε επανειλημμένα να δαγκώσει αντίπαλους παίκτες, σε περιστατικά που είναι από μόνα τους αστεία και περίεργα. Η τάση αυτή του Λουίς Σουάρες οδήγησε ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε σε θεματικό γάμο με θέμα τα ζόμπι, να προσκαλέσουν τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή στη γαμήλια τελετή. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ με το νεόνυμφο ζευγάρι και τους προσκεκλημένους, ακόμη και τον ιερέα να έχουν ντυθεί ζόμπι. Δυστυχώς για το ζευγάρι ο Λουίς Σουάρες δεν εμφανίστηκε  τελικά στο γάμο.

Αποβολή για βίαιη συμπεριφορά στον «εισβολέα»
Σε παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό το 2008, ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Αντριάν Μπαστία έβαλε τρικλοποδιά σε έναν άνδρα ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να βοηθήσει να απομακρυνθεί από το γήπεδο. Ο διαιτητής, ωστόσο, δεν εκτίμησε ιδιαίτερα την κίνηση αυτή του ποδοσφαιριστή, δείχνοντας του την κόκκινη κάρτα και αποβάλλοντας τον από το παιχνίδι για βίαιη συμπεριφορά.

Προπονητής για 10 λεπτά
Ο Λιρόι Ροζένιορ διατηρεί το ρεκόρ το πιο σύντομο περάσματος από ποδοσφαιρικό πάγκο στον πλανήτη. Προσελήφθη το 2007 για δεύτερη φορά στην καριέρα του στη θέση του προπονητή της αγγλικής Τόρκι Γιουνάτεντ. Όμως δέκα λεπτά αργότερα ο σύλλογος πωλήθηκε και οι νέοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να απολύσουν τον Ροζένιορ, γιατί είχαν απλά στα πλάνα τους κάποιον άλλον προπονητή για τον πάγκο της ομάδας.

Εξάρθρωση σιαγόνας 
O παλαίμαχος πλέον τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άλεξ Στέπνι εξάρθρωσε ο ίδιος το σαγόνι του το 1975, φωνάζοντας δυνατά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος. Επιχειρούσε απλά να δώσει οδηγίες στην άμυνα του σε έναν αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Μπέρμιγχαμ, όμως φαίνεται πως ήταν πιο εκδηλωτικός απ’ ότι θα έπρεπε.

Από τον υπολογιστή στον πάγκο
Ο Βούλγκαρ Χουσεϊντζάντε χωρίς να διαθέτει προπονητική εμπειρία στο ποδόσφαιρο, ούτε καν εμπειρία ως παίκτης κατάφερε να γίνει προπονητής στα 22 του έτη. Αυτό συνέβη στην Μπακού λόγω της εξαιρετικής του πορείας στο βιντεοπαιχνίδι Football Manager. Έγινε μάλιστα ο νεότερος προπονητής στην ιστορία του παιχνιδιού. Η ομάδα που τον επέλεξε το 2012 είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν και όχι κάποια ερασιτεχνική ομάδα στο τοπικό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής της Μπακού έμεινε στον πάγκο της ομάδας από το Νοέμβριο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013, έως το τέλος δηλαδή της ποδοσφαιρικής σεζόν. Η πραγματική προπονητική του καριέρα ολοκληρώθηκε ακριβώς εκεί και επέστρεψε στο Football Manager.

Το μαχητικό πνεύμα της Νιούκαστλ
Το 2005 ο Γκράχαμ Σούνες προσελήφθη ως προπονητής της Νιούκαστλ Γιουνάτεντ, προκειμένου να κάνει πιο αξιόμαχη την αγγλική ομάδα. Το δίδυμο των χαφ Κίρον Ντάιερ και Λι Μπάουερ πήραν τοις μετρητοίς την πρόθεση αυτή του νέου προπονητή γιατί άρχισαν να παίζουν μπουνιές μεταξύ τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Κατέληξαν κι δύο στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινες κάρτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook