Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της αστυνομίας.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, ο ληστής του Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝΚΑ επί της οδού Κυδωνίας συνέλήφθη πριν λίγη ώρα. 

Αξιοιοποιώντας το υλικό που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του δράστη, λίγες μόνο ώρες μετά το συμβάν.

Ο δράστης συνελήφθη με όλα τα πειστήρια και το όπλο του και φυσικά αποτελεί δείγμα αποτελεσματικότητας και σημαντική επιτυχία της ασφάλειας Χανίων.

Δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το Flashnews.gr όλη την… κίνηση του ληστή.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο ληστής να βρίσκεται εκτός του καταστήματος του SM ΣΥΝΚΑ επί της οδού Κυδωνίας και να “τσεκάρει” τον περιβάλλοντα χώρο, περαστικούς κτλ.

Στη συνέχεια παίρνει την  απόφασηνα εισβάλλει στο κατάστημα, πηγαίνοντας κατευθείαν στο πρώτο ταμείο, όπου με την απειλή του όπλου, το αδειάζει, στα “μάτια” της εμβρόντητης υπαλλήλου!

Χαρακτηριστικό πάντως ότι η δεύτερη ταμίας δεν είχε αντιληφθεί κάτι (όπως τουλάχιστον φαίνεται από το βίντεο), ωστόσο, στη συνέχεια την “επισκέφτηκε” ο δράστης αδειάζοντας και εκείνης το ταμείο. 

Σε όλες τις κινήσεις του, ο ληστής διατηρεί την ψυχραιμία του και χαρακτηριστικό αυτής ότι, αφού ολοκληρώνει το έργο του, αφενός κλείνει την πόρτα του καταστήματος, αφετέρου φεύγει χαλαρός, κινούμενος “ανάποδα” της Κυδωνίας, για να μη στρέψει προφανώς, τα βλέμματα πάνω του.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook