Ο 30χρονος που συνελήφθη κατηγορείται και για κλοπή απο σπίτι

Μέρος των χρημάτων που έκλεψε απο τα ταμεία του σούοερ μάρκετ, αλλά και όλα τα ρούχα καθώς και το όπλο με το οποίο απείλησε τις ταμίες, βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του συλληφθέντα για την ληστεία σε σουπερ μάρκετ των Χανίων το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται για 30χρονο απο την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του, φυσίγγια, μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, είδη ρουχισμού πού είχε χρησιμοποιήσει κατά την τέλεση της ληστείας (μάσκα, μπλούζα κ.λ.π.) και μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον από την συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε πως ο 30χρονος την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου είχε μπει και είχε κλέψει αντικείμενα απο σπίτι σε περιοχή του Δήμου Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook