Την τελευταία τους συνάντηση πριν από τα Χριστούγεννα είχαν προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Χανιά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (23/12) πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα οικογενειακό δίτερμα στα Περιβόλια. Ένα σκηνικό σύνηθες τους τελευταίους μήνες, όπου τα Χανιά δεν έχουν τη δυνατότητα για φιλικά παιχνίδια και προσπαθούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό μέσα από τα οικογενειακά διπλά.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ροκάκης, που μοίρασε ευχές, αλλά επέστησε και την προσοχή του στους παίκτες για να παρουσιαστούν όπως πρέπει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που αναμένεται στις 3 Ιανουαρίου.

Η ενημέρωση των Χανίων έχει ως εξής:

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η ομάδα μας έδωσε οικογενειακό δίτερμα στα Περιβόλια, προκειμένου να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό οι ποδοσφαιριστές εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Μετά από το τέλος του διτέρματος “σήμανε” η χριστουγεννιάτικη άδεια για προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, που ανανεώνουν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Κυριακής (27/12) όταν και θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση.

Σε προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, στο περιθώριο του οικογενειακού διπλού, μίλησε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης. Αφού μοίρασε ευχές για καλά Χριστούγεννα, τόνισε στους παίκτες ότι θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να είναι πανέτοιμοι για να επιστρέψουν στη δράση σε λίγες ημέρες, ώστε να οδηγήσουν την ομάδα στη θέση που της αρμόζει.

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω απ’ όλα!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook