Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Αστέρας Ρεθύμνου, συνεχίζοντας την έντονη κοινωνική του δραστηριότητα.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου ο Αστέρας πρόσφερε μία "ενδεκάδα" tablets σε οικογένειες πιο αδύναμες οικονομικά, για τις ανάγκες της τηλε-εκπαίδευσης.

Τα 7 από αυτά δόθηκαν σε οικογένειες που υποδείχθηκαν στην ομάδα από μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Ρέθυμνο, ενώ τα 4 με τη συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση του Αστέρα έχει ως εξής:

Σε συνέχεια των δράσεων που έχει αναλάβει η οικογένεια του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ προχώρησε σε μία ακόμη πρωτοβουλία, ανταποδίδοντας στο κοινωνικό σύνολο, μέρος της αγάπης και της εμπιστοσύνης, που παραδοσιακά μας προσφέρει απλόχερα. Λίγες ημέρες πριν δύσει το 2020, μια ομολογουμένως δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παραχωρήσει μια «ΕΝΔΕΚΑΔΑ» υπολογιστών ταμπλέτων (tablet) σε οικογένειες πιο αδύναμες οικονομικά, για τις ανάγκες των παιδιών στην διαδικασία της τηλε-εκπαίδευσης.

Ο οργανισμός του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά – προχώρησε σε αυτή την κίνηση με γνώμονα νοικοκυριά που πραγματικά έχουν τόσο ανάγκη τις ταμπλέτες, αλλά όχι τη δυνατότητα να της αποκτήσουν. Οι 7 υπολογιστές ταμπλέτες δόθηκαν σε οικογένειες που υποδείχθηκαν από μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Ρέθυμνο στα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας, ενώ οι άλλες 4 με την συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνου.

Τα ΔΥΟ TABLETS δόθηκαν σε εγγεγραμμένες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και τα άλλα δύο, σε εγγεγραμμένα μέλη της Δομής Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου μας. Αυτές οι 4 ταμπλέτες παραδόθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (29/12) στην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρεθύμνου κα Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα στο γραφείο Αντιδημάρχων, παρουσία και του κοινωνικού λειτουργού της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνου κ. Μιχαήλ Μπουρνέλη. Την παράδοση των tablets έκανε ο πρόεδρος του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. Νικόλαος Παπαδάκης του Αντωνίου, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Marketing της ομάδας μας κ. Στυλιανό Δασκαλάκη.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook