Επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

-Τελευταία ενημέρωση: 12.20-

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, έχει επιβεβαιωθεί κρούσμα κορωνοϊού στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο το κρούσμα δεν αφορά φοιτητή, αλλά εργαζόμενο στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Μάλιστα, από χτες το απόγευμα ειδοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι στο Πολυτεχνείο Κρήτης να μην προσέλθουν, σήμερα Τετάρτη (30/12) στα γραφεία τους για προληπτικούς λόγους και να δουλέψουν από το σπίτι τους, μέσω τηλεργασίας.

Σε κάθε περίπτωση, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, ώστε να ιχνηλατηθούν οι επαφές του κρούσματος.

Θετικό γεγονός ότι η αυριανή ημέρα έχει δοθεί ως αργία στους εργαζομένους ενώ ακολουθεί το τριήμερο (μαζί με το Σαββατοκύριακο) της Πρωτοχρονιάς, συνεπώς θα έχουν ιχνηλατηθεί όλες οι επαφές του εργαζόμενου, αφετέρου θα έχουν γίνει οι απολυμάνσεις στους χώρους που απαιτείται.

Και δεύτερο κρούσμα σε εξωτερικό συνεργάτη

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του Flashnews.gr και βάσει της πληροφόρησης μέσα από το Πολυτεχνείο Κρήτης, έγινε γνωστό ότι εκτός του κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο στο Ίδρυμα έχει επιβεβαιωθεί και δεύτερο κρούσμα σε εξωτερικό, όμως, συνεργάτη του Πολυτεχνείου.

Σε κάθε περίπτωση το Πολυτεχνείο Κρήτης συνιστά, “σε όλο το προσωπικό να αποφεύγει τις επισκέψεις στην Πολυτεχνειούπολη και την φυσική επαφή με την εισερχόμενη αλληλογραφία”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook