“Έφυγε” χτες από τη ζωή.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη:

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και το σύνολο της δημοτικής αρχής, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια της Αργυρούς Ρουμελιωτάκη-Ροκάκη, εργαζόμενης στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σημανδηράκης αναφέρει:

«Η είδηση του θανάτου της αγαπητής εργαζόμενης του Δήμου Χανίων, μας γέμισε θλίψη και οδύνη για τον αναπάντεχο χαμό της.

Η εκλιπούσα είχε σημαντική προσφορά και στην τοπική κοινότητα, έχοντας ασχοληθεί ενεργά σε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο, όπου είχε διατελέσει πρόεδρος, ενώ ακόμα και στις δύσκολες ημέρες για εκείνη, δεν έπαψε να παλεύει και να προσφέρει παράλληλα στην κοινωνία.

Θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οικογένεια και τους οικείους της».

Σύλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Εργαζόμενων ΟΤΑ Δήμων Ν. Χανίων

Το Δ.Σ.  του Συλλόγου Εργαζόμενων Ο.Τ.Α.  Ν. Χανίων εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό της συναδέλφου  Αργυρώς Ρουμελιωτάκη.

Εκφράζουμε  ειλικρινή  συλλυπητήρια στην οικογένεια της και ευχόμαστε  δύναμη και κουράγιο για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

 Εκφράζουμε ακόμη, την συμπαράστασή μας στους  συναδέλφους-σσες  στο τμήμα καθαριότητας που έχασαν  τόσο πρόωρα το γελαστό κορίτσι τους.

Τα μεγάλα όμορφα μάτια της, το χαμόγελο της, η αισιοδοξία και η όρεξη για τη ζωή είναι η εικόνα της Ρούλας στο Δήμο Χανίων.

καλό ταξίδι….

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook