Παναθηναϊκός και Χίμκι αναμετρώνται στο Ο.Α.Κ.Α. Με κύριο χαρακτηριστικό τους νέους τεχνικούς που βρίσκονται στους δύο πάγκους, έστω και αν ο Κάτας του Παναθηναϊκού θα οδηγήσει για δεύτερη φορά στον πάγκο των “πρασίνων”. 

Στη δεύτερη αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το μπασκετικό κουπόνι της Πέμπτης, Ολυμπια Μιλάνο και Μπάγερν Μονάχου θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και να παραμείνουν εντός της πρώτης 8αδας και να απομακρυνθούν από τους διώκτες τους.   

Ακολουθείστε το πρόγραμμα των live αγώνων μέσα από την euroleague live streaming ενότητα μαζί με πληροφορίες για τα επομενα παιχνίδια. Για τη ζωντανή παρακολούθηση αγώνων στην Ευρωλίγκα ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΧΙΜΚΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικόνα παράδοσης στην Κωνσταντινούπολη για τους “πράσινους” στην πρεμιέρα του νέου τους προπονητή Κάτας. Ο Παναθηναϊκός έχασε με 100-74 από την Φενέρ σε έναν αγώνα που σίγουρα θα θελήσουν να ξεχάσουν γρήγορα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κυριάρχησαν στην πρώτη περίοδο με 31-12. Ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια ζωής και αντίδρασης στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά στο δεύτερο δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί σε παραμικρό τους Τούρκους και έτσι κατέγραψε μια ευρείας διαφοράς ήττα.       

Ο Ισραηλινός τεχνικός δοκίμασε κάποια σχήματα που είχε στο μυαλό του και ίσως αυτό να συντέλεσε στην κάκιστη εικόνα της ομάδας σε ένα δύσκολο αγώνα. Γεγονός πάντως είναι ότι ο χρόνος που χρειάζεται ο νέος προπονητής της ομάδας δεν υπάρχει καθώς και σήμερα θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο.         

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει περισσότερους από 74 πόντους και στους έξι αγώνες που έχει δώσει το 2021, ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης. 

ΧΙΜΚΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν ήταν τόσο η ήττα, η ενδέκατη συνεχόμενη. Δεν είναι ότι με άλλη μια ισοφαρίζει το αρνητικό ρεκόρ της διοργάνωσης που κατέχει η Νταρουσάφακα με 12 σερί ήττες. Το μεγάλο πρόβλημα που παρουσίασε η Χίμκι στην Κωνσταντινούπολη ήταν η εικόνα διάλυσης. Και φυσιολογικά γνώρισε τη συντριβή από την Εφές με 99-60, σε έναν αγώνα που κανείς από τους αστέρες της δεν μπόρεσε καν να σώσει τα προσχήματα.         

Η συντριβή βέβαια έδωσε την απάντηση σε αυτό που αποτελούσε σημαντικό ερώτημα σε όλη την μπασκετική Ευρώπη. Τι θα χρειαστεί να γίνει για να απολυθεί ο Κουρτινάϊτις. Σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α. Θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε ματς της Ευρωλίγκας ο Αντρέι Μάλτσεφ, αν και είναι άγνωστο τι θα προλάβει να αλλάξει στους Ρώσους.     

Στατιστικά Στοιχήματος: Από τις πιο παράξενες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, καθώς και στις δύο ομάδες βρίσκονται καινούριοι προπονητές. Αν πάντως οι ομάδες διατηρήσουν τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων αγωνιστικών, μάλλον θα δούμε ψηλό σκορ.   

ΠΡΟΤΑΣΗ: Επιλογή μας over 169.5 σε απόδοση 1.90

 
ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαμηλό ήταν και αποδείχτηκε το εμπόδιο της Άλμπα για την Ολίμπια Μιλάνο που κέρδισε άνετα στο Βερολίνο με 70-84. Αν και στην πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και κυριάρχησαν, στη συνέχεια η ομαδα του Ετόρε Μεσίνα μπόρεσε αρχικά να ισορροπήσει και στη συνέχεια να κυριαρχήσει στον αγώνα φτάνοντας έτσι στην εύκολη επικράτηση και στην 12η νίκη της σεζόν.           

Σήμερα υποδέχεται την Μπάγερν με την οποία είναι ισόβαθμη, αν και οι Ιταλοί έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Το θέμα με την ομάδα του Μιλάνο είναι ότι δεν ανταποκρίνεται καλά όταν έχει να αντιμετωπίσει ομάδες που παίζουν σκληρή άμυνα. Όπως ακριβώς η Μπάγερν Μονάχου δηλαδή.        

Στατιστικά Στοιχήματος: Σημειώνει πάνω από 80 πόντους σε επτά συνεχόμενους αγώνες ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης. 
 
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχασε εντός έδρας από την Ρεάλ Μαδρίτης με 76-81 στην παράταση. Μετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειχνε ότι μπορεί να πάρει ή να συντηρήσει μια διαφορά. Και έτσι μοιραία οδηγήθηκε στην παράταση, όπου η εμπειρία και η κλάση των Ισπανών έκαναν τη διαφορά και τους έδωσαν τη νίκη.          

Πολλά τα παράπονα των Βαυαρών τόσο από τη διαιτησία όσο και από την Λίγκα, καθώς πριν από την έναρξη ο Ταβάρες είχε μετρηθεί και είχε υψηλό πυρετό και σύμφωνα με το πρωτόκολλο θα έπρεπε να μην αγωνιστεί. Μια δεύτερη μέτρηση έδωσε το πράσινο φως για τον σέντερ της Ρεάλ, ο οποίος και έπαιξε και έκανε τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Αντρέα Τρινκιέρι στο τέλος και τον καυγά του με τον Πάμπλο Λάσο. Σήμερα το ζητούμενο είναι να βρουν την ηρεμία τους και την δυνατή τους άμυνα. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Είναι η δεύτερη ομάδα στην λίγκα με τα περισσότερα κλεψίματα ανά αγώνα (7.9)

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καλύτερη ομάδα – θεωρητικά – και σε φόρμα η Ολύμπια Μιλάνο, αλλά η Μπάγερν δεν είναι μικρή ποσότητα. Ακόμη και αν ηττηθεί δεν αναμένεται να γίνει άνετα. 

Επιλογή μας το διπλο με χάντικαπ +7.5 σε απόδοση 1.62. Διαβάστε εδώ τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook