Με την πολύτιμη στήριξη της χανιώτικης κοινωνίας την οποία ευχαριστεί το ΔΣ του Επιμελητηρίου Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χανίων, κατά τη συνεδρίαση του, στις 19/1/2021,  μετά από εισήγηση του Προέδρου και ομόφωνη συμφωνία των μελών του, ευχαριστεί τη Χανιώτικη κοινωνία, η οποία μετά την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης για το άνοιγμα σημαντικού τμήματος της αγοράς, προσφέρει πολύτιμη στήριξη – ιδιαίτερα στις μικρές και πολύ μικρές τοπικές επιχειρήσεις - για να επανέλθει σταδιακά η ομαλή λειτουργία της.

Οι τοπικοί καταναλωτές ήδη επωφελούνται από τις ελκυστικές τιμές των σε εξέλιξη εκπτώσεων, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Το πλέον αισιόδοξο γεγονός είναι η ελαχιστοποίηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιφερειακή ενότητα Χανίων, εξαιτίας της συνεχιζόμενης επίδειξης υπευθυνότητας από επιχειρήσεις και καταναλωτές.

Καθώς η «εξασθενημένη» κοινωνία των Χανίων - και ως αναπόσπαστο μέρος της η επιχειρηματική κοινότητα - δεν έχουν πλέον επαρκή αντοχή να ανταπεξέλθουν σε ένα νέο τρίτο «κύμα» έξαρσης της πανδημίας στον τόπο μας, αποτελεί μέγιστη συλλογική ευθύνη η συνεχής αξιόπιστη τήρηση των υγειονομικών μέρων προστασίας από τον κορωνοϊό, όπως ισχύουν ήδη με απόφαση της Ελληνικής Πολιτείας. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook