Εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα απ’ όλη την Κρήτη ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο…

Από τους ελαιώνες και τους αμπελώνες, τη γη, τα βουνά και τη θάλασσα της Κρήτης, από κάθε τόπο και χωριό, συνεργάζεται με τους παραγωγούς, επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα και τα στέλνει με αξιοπιστία και ασφάλεια σε όλο τον κόσμο. 

Τα κρητικά προϊόντα σε 50 χώρες 

Το myCretangoods.com έχει πετύχει μέσα σε μόλις λίγα χρόνια από την ίδρυσή του να έχει ευχαριστημένους κι επαναλαμβανόμενους πελάτες σε 49 χώρες ανά την υφήλιο, στέλνοντας εκλεκτά τρόφιμα, ποτά και άλλα προϊόντα που εκφράζουν την ζωή και την κουλτούρα της Κρήτης. Οι πελάτες απ΄όλο τον κόσμο χαίρονται που έχουν τη δυνατότητα να βρουν εύκολα και να παραλάβουν τα εκλεκτά κρητικά προϊόντα. Σε σχόλια και κριτικές που γράφουν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι όταν παραλαμβάνουν τα δέματα, ξυπνάνε όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες από κάποιο ταξίδι τους στην Κρήτη. Απολαμβάνουν στο σπίτι τους τα αγαπημένα τους κρητικά προϊόντα παρέα με φίλους και συγγενείς. Με λίγη τσικουδιά, ένα καλό κρητικό κρασί, παξιμαδάκια, παραδοσιακά μπισκότα, σταφίδες και άλλες νοστιμιές βιώνουν χαλαρές στιγμές και νιώθουν σαν να βρίσκονται στο αγαπημένο τους νησί. 

Top 6 κρητικά προϊόντα 

1. Η τσικουδιά κλέβει την παράσταση μιας και όλοι οι πελάτες μας έχουν να θυμούνται την κρητική φιλοξενία, τα κεράσματα τσικουδιάς και τις όμορφες παρέες που απολάμβαναν σε κάθε τους ταξίδι.
2. Το μέλι και ειδικότερα το Κρητικό θυμαρίσιο μέλι που είναι πολύτιμος διατροφικός θησαυρός. 
3. Τα εκλεκτά κρητικά κρασιά που αναδύουν πλουσιοπάροχα τα αρώματα των κρητικών αμπελώνων και ντόπιων ποικιλιών.
4. Το χαρουπόμελο και άλλα προϊόντα χαρουπιού για την πλούσια περιεκτικότητα σε ασβέστιο και τη φυσική συμβολή τους στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και άλλων παθήσεων έλλειψης ασβεστίου. 
5. Τα βότανα της Κρήτης που τα αρώματά τους και τη γεύση τους τα λατρεύουν Έλληνες και ξένοι.
6. Και φυσικά το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που δικαίως χαρακτηρίζεται το υγρό χρυσάφι της Κρήτης. 

Δώρα με Κρητικά προϊόντα

Το myCretangoods ετοιμάζει δώρα γεμάτα με καλούδια και premium κρητικά προϊόντα. Τέτοια δώρα έχουν επιλέξει μεγάλες εταιρείες για τα εταιρικά/επιχειρηματικά τους δώρα ή για δώρα συνεδρίων. Πολυεθνικοί όμιλοι όπως η Samsung και η γαλλική πετρελαϊκή Total, τουριστικοί οργανισμοί, ξενοδοχειακές μονάδες, γραφεία συνεδρίων, εταιρείες δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων είναι μερικές κατηγορίες επιχειρήσεων που συνεργάστηκαν με το myCretangoods διαδίδοντας και αυτοί με τη σειρά τους την εκλεκτή ποιότητα των κρητικών προϊόντων.

Το myCretangoods.com με σαφή προορισμό την εξωστρέφεια στη διεθνή αγορά θέτει νέους στόχους:

  • Να βελτιστοποιήσει την διαδικτυακή παρουσία του mycretangoods.com
  • Να γίνει ευρύτερα γνωστό στην Ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα
  • Να εντάξει στην γκάμα των προϊόντων και άλλα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα από τα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα
  • Να ενισχύσει τη θέση του στον κλάδο του επιχειρηματικού και συνεδριακού δώρου μιας και η πεντάχρονη εμπειρία και συνεργασία με μεγάλους ομίλους έδειξε ότι το καλό και ποιοτικό δώρο είναι εγγύηση για την σύσφιξη σχέσεων μεταξύ επιχειρήσεων, πελατών και συνεργατών
  • Να πετύχει νέες συμφωνίες με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ώστε να μειωθούν στο μέγιστο βαθμό τα μεταφορικά έξοδα για το εξωτερικό

Το myCretangoods.com είναι μία μικρή αλλά αξιόπιστη τοπική επιχείρηση με την επωνυμία CLIO’S GREEK GOODS Μον. ΙΚΕ με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης. 

Κλαίρη (Κλειώ) Σουρανάκη 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook