Για τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας του Flashnews.gr.

Oι ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιου:

Αγαπητοί μας,

Πληροφορηθέντες την επέτειο δεκαετούς λειτουργίας του διαδικτυακού ιστοτόπου Flashnews.gr.,  πύλη ενημέρωσης, πολιτισμού, προβολής θεμάτων και προβλημάτων του τόπου, της Κρήτης, του κόσμου όλου· επικοινωνούμε με όλους και όλες εσάς που λειτουργείτε τον διαδικτυακό αυτό ιστότοπο, εκφράζοντας ολόθυμες συγχαρητηρίους ευχές.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το Flashnews.gr, καθ΄ όλη αυτή την πορεία των 10 ετών λειτουργίας του, έχει αποδείξει τον σεβασμό του στην αλήθεια και τον αναγνώστη του, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, συμβάλλοντας στην προβολή θεμάτων ως και την επίλυση προβλημάτων που αφορούν τόν τόπο και τους ανθρώπους του, την κοινωνία στο σύνολο της, τον «μικρόκοσμο» και τον «μακρόκοσμο» μας. Χαιρόμαστε που σε εποχές όπου η ενημέρωση και η πληροφορία είναι, περισσότερο από ποτέ, πηγή δύναμης και, ενίοτε, εξουσίας· εποχές όπου τα.. «fake news» όπως τα ονομάζουν, τείνουν να επηρεάζουν αλόγιστα και να διαμορφώνουν άποψη και κοινή γνώμη· εποχές όπου το «μέτρο» και το «όριο»  μοιάζει να  θεωρείται υπό τινών εμπόδιο στα σχέδια και τις επιδιώξεις τους· εσείς βρίσκετε την δύναμη της αντίστασης, τον δρόμο και τον τρόπο του μέτρου. Χαιρόμεθα, επίσης, που και άλλες  διαδικτυακές πύλες ενημέρωσης του τόπου προτάσσουν την αλήθεια, το ήθος, τον σεβασμό στην ενημέρωση, την πληροφορία, τον πολίτη.

Ευχόμεθα να είστε πάντα καλά, να έχετε υγεία και δύναμη, κρίση και νου καθαρό και φωτεινό, να συνεχίζετε για πολλά-πολλά χρόνια, να συμβάλλετε, από το δικό σας μετερίζι, όχι μόνο  στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, αλλά στο χρέος και την ευθύνη όλων μας να ανέβει ο τόπος ακόμα «λίγο ψηλότερα».      

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook