Η γνωστή Δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα έμμεσα συνδέει την παραίτηση του με την υπόθεση ενός νέου που κακοποιήθηκε πριν 15 χρόνια  

Καταιγιστικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις στον χώρο του θεάματος, αφού πέφτουν σαν βροχή η μία μετά την άλλη οι καταγγελίες για ηθοποιούς και σκηνοθέτες που στο παρελθόν κακοποίησαν ή έκαναν χρήση ψυχολογικής και άλλης βίας σε νέους ηθοποιούς. 

Μία από αυτές τις καταγγελίες έρχεται να επιβεβαιώσει με έμμεσο τρόπο η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα. 

Εδώ και λίγες ημέρες η κυρία Ακρίτα έχει “ανοίξει πόλεμο” με το Υπουργείο Πολιτισμού και μάλιστα είχε αναφέρει σε σχόλιο της ότι είχε ζητηθεί η παραίτηση Λιγνάδη.  

Λίγο νωρίτερα σήμερα ανέβασε στον τοίχο της στο Facebook την παρακάτω ανάρτηση, από μια συνέντευξη ενός άνδρας ονόματι Νίκος Σ., ο οποίος πριν από 15 χρόνια σε ηλικία 19 ετών είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό.

Στην συνέχεια, πριν από μια ώρα σε νέο σχόλιο της αναφέρθηκε στην παραίτηση Λιγνάδη, ενώ στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στην Δημοσιογράφο που έκανε την συνέντευξη στον νεαρό άνδρα, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς, ότι η συνέντευξη αυτή ήταν και ο λόγος της παραίτησης του κ. Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο. 

Όπως φαίνεται για την υπόθεση αυτή αναμένεται συνέχεια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook