4 παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία σε αποδόσεις από το κουπόνι της winmasters.gr

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (16:30) 
Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι που προέρχονται και από την εκτός έδρας συντριβή κόντρα στην Μπάγερν με 4-1. Μετά από 19 παιχνίδια, βρίσκονται στην 12η θέση του πρωταθλήματος, με 22 βαθμούς και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Άιντραχτ δείχνει ασταμάτητη το τελευταίο διάστημα, μετρώντας 4 παιχνίδια αήττητη με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο την έξοδο στο επόμενο Champions League. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη, οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για να μην κινδυνεύσουν, και η Άιντραχτ θέλει το τρίποντο  ώστε να κάνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της 4η θέσης. Η νίκη της Αϊντραχτ προσφέρεται στο 2.27 και θα προστεθεί στις επιλογές μου.

ΝΑΝΤ – ΛΙΛ (18:00) 

Χωρίς νίκη για πάνω από 10 παιχνίδια η Ναντ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με αποτελέσματα να βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 19 βαθμούς σε 23 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στην έδρα της Σεντ Ετιέν με σκορ 1-1, φτάνοντας τις 10 ισοπαλίες ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα η Λιλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας 5 σερί νίκες στο Σαμπιονά, οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος με 51 βαθμούς σε 23 παιχνίδια έχοντας 15 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Την περασμένη εβδομάδα συνέτριψε εκτός έδρας και την Φορμαρισμένη Μπορντό, με 3-0 δείχνοντας για ακόμη μία φορά πως φέτος είναι η χρονιά της. Το διπλό (2) βρίσκεται σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με την ποιότητα των δύο ομάδων, και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ποντάρισμα στην νίκη της Λιλ σε απόδοση 1.90. Δείτε εδώ τις τελευταίες επιτυχημένες προβλέψεις από Αγγλία.

ΓΟΥΛΒΣ – ΛΕΣΤΕΡ (16:00) 

Επιστροφή στις νίκες για τους «Λύκους» όπου κατάφεραν να επικρατήσουν της Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1, γυρνώντας το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο, με τα γκολ των Νέβες και Μουτινιο. Βαθμολογικά βρίσκονται ακόμη πολύ μακριά από κάποια θέση πού οδηγεί στην Ευρώπη και μοναδικός στόχος έως το τέλος της σεζόν είναι να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. 

Στον αντίποδα η Λέστερ έδειξε χαρακτήρα κόντρα στην Φούλαμ την προηγούμενη εβδομάδα, κερδίζοντας την άνετα με 2-0, αφήνοντας πίσω της τις τελευταίες κακές εμφανίσεις κόντρα σε Λιντς και Έβερτον. Οι «Αλεπούδες» είναι φανερό ότι έχουν καλύτερη ομάδα φέτος από την Γούλβς, κάτι που αποδεικνύεται εύκολα και από την Βαθμολογία. Η Λέστερ θέλει νίκη πάση θυσία για να παραμείνει σε τροχιά Champions League, και το διπλό (2) σε απόδοση 2.15 κρίνεται εξαιρετικό.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΕΤΣ (16:00) 

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Σεντ Ετιέν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ναντ, αποτελέσματα που την διατηρεί οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 23 βαθμούς σε 23 παιχνίδια. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία. 

Από την άλλη η Μετς είναι η ευχάριστη έκπληξη του Σαμπιονά, καθώς βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη παραμένοντας αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Την περασμένη εβδομάδα με ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς θεάματος, παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην πολύ καλή Μονπελιέ με σκορ 1-1. Το σετ των αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των δύο ομάδων εντός αγωνιστικού χώρου, οι γηπεδούχοι προσφέρονται σε τιμές φαβορί, έχοντας μόλις δύο νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια τους. Η Μετς είναι σε καλύτερη κατάσταση, και το όνειρο της Ευρώπης της δίνει μεγαλύτερη πνοή. Οι αποδόσεις μας δίνουν το δικαίωμα να ποντάρουμε πάνω της με κάλυψη στην ισοπαλία. Επιλογή το Χ2  σε απόδοση 1.80.

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets για προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφόριες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook