Επειτα από 2 χρόνια και παραπάνω από δύο μήνες συνεργασίας οι δρόμοι Χανίων και Αλέκου Βοσνιάδη χώρισαν με φιλικό τρόπο.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας έπειτα από την ήττα στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας, προκειμένου να υπάρξει ένα “ηλεκτροσόκ” στην ομάδα εν όψει της συνέχειας.

Ο έμπειρος προπονητής αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές την Τετάρτη και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Ροκάκη για τη λύση της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη.

Ανέλαβε την ομάδα μας σε μία δύσκολη αγωνιστική κατάσταση στις 17 Δεκεμβρίου 2018 και από την τελευταία θέση (16η) που την παρέλαβε την οδήγησε στην 6η, συγκεντρώνοντας στο διάστημα αυτό τους περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Την περασμένη σεζόν, παρά το ξεκίνημα που δεν ήταν ιδανικό, με το εκπληκτικό σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα η ομάδα μας βρέθηκε στην 3η θέση αλλά λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν δεν της επιτράπηκε να φτάσει μέχρι τέλους την προσπάθειά της και να διεκδικήσει την άνοδο.

Φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν βάσει των προσδοκιών που υπήρχαν και έτσι πάρθηκε η απόφαση από κοινού να τερματιστεί η συνεργασία.

Κόουτς σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και τη συνεργασία που είχαμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική σου πορεία.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία που είχαμε και το μέλος του προπονητικού επιτελείου και εκ των συνεργατών του προπονητή, Ηλία Παπαθανασίου, ευχόμενοι καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook