Ταυτοποιήθηκαν  για τη συμμετοχή τους σε ομάδα ατόμων που προκάλεσε τις φθορές 

Σε σύλληψη μετετράπη η προσαγωγή δύο ατόμων που κατηγορούνται πως συμμετείχαν – μαζί με άλλους – στην επίθεση και τους βανδαλισμούς που έγιναν την Παρασκευή στο πολιτικό γραφείο του Υφυπ. Αθλητισμού και Βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «ταυτοποιήθηκαν προανακριτικά» και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Με μήνυμά του στα social media, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά  με τις προσαγωγές και τις συλλήψεις για τον βανδαλισμό του γραφείου του στο Ηράκλειο:

– τόνισε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία, 
– υπογράμμισε ότι διευκολύνεται και στηρίζεται στο έργο της, υπηρετώντας την ελληνική κοινωνία, μέσω της ξεκάθαρης βούλησης και των εντολών της Κυβέρνησης για καμία
 ανοχή στις παραβατικότητες και
– ευχαρίστησε θερμά τα αξιολογότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ηράκλειο για την αποτελεσματικότητά και την άριστη δουλειά τους.

Το μήνυμα του κ. Αυγενάκη:

“Η ξεκάθαρη πολιτική βούληση της Κυβέρνησής μας, για καμία ανοχή στις παραβατικότητες, διευκολύνει και στηρίζει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Τα αξιολογότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ηράκλειο, με τέτοια υποστήριξη, κάνουν άριστα τη δουλειά τους, υπηρετώντας την κοινωνία μας και τα ευχαριστούμε  θερμά”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook