Πώς θα συμμετάσχετε στην 6η συνάντηση γονέων

Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας που διενεργείται από την Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)  με τη Δομή Επαγρύπνηση στο Διαδίκτυο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου (Ι.Μ.Κ.Α.) &  τη στήριξη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων, γίνεται  μια συντονισμένη προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε με επιτυχία πριν από 6 χρόνια από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ),  της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών του Νοσοκομείο Παίδων “Π & Α Κυριακού” και που στοχεύει να φέρει πιο κοντά τους γονείς μεταξύ τους, αλλά και με τους ειδικούς και τις υπηρεσίες, ώστε  να ενισχυθεί ο γονιός μέσω της έγκυρης και επιστημονικά τεκμηριωμένης πληροφόρησης, να λάβει υποστήριξη ως προς τα θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία αλλά και την πρόληψη  και αντιμετώπιση των δύσκολων συμπεριφορών.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί πρωτοβουλία της κας Άρτεμις Τσίτσικα Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής–Εφηβικής Ιατρικής, της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονική Υπεύθυνο της Μονάδας Εφηβικής  Υγείας, Διευθύντρια του Π.Μ.Σ «Στρατηγικής  Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» .

Με στόχο τη διεύρυνση του συντονιστικού έργου που ήδη έχει ξεκινήσει στα Χανιά αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στη διοργάνωση της τοπικής Ακαδημίας Γονέων και η κα Αργυρώ Παρδαλάκη Συνιδρυτής & Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της «Δομής Επαγρύπνησης στο Διαδίκτυο»  της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου.

Εάν είστε γονέας για τη συμμετοχή σας στην 6η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων από το “Α ως το Ω”,  θα πρέπει να κάνετε  τα  εξής βήματα:

Α) Να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής.

Β) Να στείλετε τη φόρμα εγγραφής για τη συμμετοχή σας στο μέιλ: [email protected], μέχρι την Τετάρτη, 10 Μαρτίου, πριν την έναρξη της 6ης  συνάντησης που ξεκινά ζωντανά 10 Μαρτίου (την ίδια ημέρα), στις 18.15 .

Γ) Μετέπειτα της ομιλίας, να συμπληρώσετε τη φόρμα αξιολόγησης & να τη στείλετε στο μέιλ: [email protected] .                                              Επίσης  είναι χρήσιμο να κάνετε εγγραφή στο κανάλι, καθώς και ν΄ αφήσετε τα σχόλια σας.

Μετά το πέρας  των συναντήσεων της Ακαδημίας Γονέων από το “Α ως το Ω” θα λάβετε Βεβαίωση παρακολούθησης από την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής. (Συμπεριλαμβανομένων των γονέων που δεν έχουν προλάβει να παρακολουθήσουν όλες τις συναντήσεις του Ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, αλλά μόνο τις 3 τελευταίες συναντήσεις).

Παρακαλουθήστε το πρόγραμμα της 6ης Συνάντησης των Ακαδημιών Γονέων, στον εξής σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook