Τα Χανιά ολοκλήρωσαν χωρίς περαιτέρω προβλήματα την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη Αρτας (13/03, 14:45 – ΕΡΤ Sports 2).

Η χανιώτικη ομάδα θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στο “κυνήγι” της εξάδας, απέναντι στην ομάδα της Αρτας που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΟΦΙ, από τον οποίο ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της.

Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου επιστρέφει ο Κάρλος.

Η ενημέρωση των Χανίων έχει ως εξής:

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Περιβολίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Αρτας (13/03, 14:45 – ΕΡΤ Sports 2).

Η προπόνηση είχε στόχο την ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών και ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση, για να συνεχιστεί με ψυχαγωγικά παιχνίδια και παιχνίδι στο μισό γήπεδο και να ολοκληρωθεί με στατικές φάσεις.

Στην αποστολή ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρα, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Γκίνο, Κάρλος, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα.

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος το πρωί της Πέμπτης (11/03)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook