Τα Χανιά παρά τις απουσίες που θα έχουν στοχεύουν στη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, για να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Παράλληλα παρουσιάζεται η ευκαιρία να μειωθεί η διαφορά στους 4 βαθμούς από τη 2η θέση.

Η χανιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το Σάββατο. Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου δε βρίσκονται οι τραυματίες Καμαρά, Νίκολιτς, Βρεττός και Ζιαμπάρης και οι τιμωρημένοι Διαμαντόπουλος, Μασένα, Πλέγας.

Η ενημέρωση έχει ως εξής:

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/04), με προπόνηση στα Περιβόλια, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας (18/04, 14:00).

Μετά από την προθέρμανση το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης είχε ψυχαγωγικά παιχνίδια, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι τακτικής και στατικές φάσεις.

Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δε βρίσκονται οι Καμαρά, Νίκολιτς, Ζιαμπάρης, Βρεττός (τραυματίες), Διαμαντόπουλος, Πλέγας, Μασένα (τιμωρημένοι).

Η αποστολή είναι η εξής:

Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Κάρλος, Μπραμπίγια, Μυφτάρι, Κάσσος, Βασιλόγιαννης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook