Το σταθμό αιμοδοσίας της Πλατείας Ελευθερίας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δημιούργησε η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί  η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη.

Κατά την επίσκεψη της η κα Μπορμπουδάκη συνομίλησε και ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες, επισημαίνοντας την μεγάλη ανάγκη σε παροχή αίματος και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού. Παράλληλα ευχήθηκε Καλό Πασχά στο προσωπικό του Πανεπιστημιακού και Βενιζέλειου Νοσοκομείου που στελεχώνει το σταθμό αιμοδοσίας, τονίζοντας ότι η 7η ΥΠΕ βρίσκεται σταθερά αρωγός σε όλες τις δράσεις των νοσοκομείων της Κρήτης, στην άνιση μάχη  κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Ο υγειονομικά ασφαλής σταθμός της Πλατείας Ελυθερίας λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 9:30 πμ έως τις 2:00μμ και τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη, από τις 17:30 έως τις 20:00. Οι εθελοντές αιμοδότες για την προσέλευση και το ραντεβού τους μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2810225708.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook