Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Χανιά.

Θέμα της επίσκεψης η έναρξη των διαδικασιών για την ανακατασκευή του νέου Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, κάτι που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και αναμένεται να συγκεντρώσει τα φώτα της επικαιρότητας, αφού πρόκειται για ένα έργο που αναμενόταν για δεκαετίες και εφόσν γίνει πραγματικότητα θα δώσει νέα πνοή, σε όλα τα επίπεδα, στην Κρήτη.

Το Flashnews.gr σας είχε ενημερώσει ότι εκδήλωση θα γίνει το προσεχές Σάββατο (29/5) στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στο Ενετικό λιμάνι Χανίων, όπερ και επιβεβαιώνεται. Μάλιστα, η εκδήλωση προσδιορίζεται να ξεκινήσει στις 19.30, με όλα τα ισχύοντα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα και με δεδομένο ότι αναμένονται η πλειοψηφία των εκπροσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής αλλά και της αυτοδιοίκησης στην Κρήτη, καθώς επίσης και Υπουργοί της κυβένησης (προεξέχοντος του Κώστα Καραμανλή).

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται, προσεχώς, οι επίσημες ανακοινώσεις για την παρουσία του Πρωθυπουργού στα Χανιά, ο οποίος την επόμενη ημέρα (Κυριακή, 30/5) θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που θα γίνει στο Ακρωτήρι Χανίων.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook