Δείτε τη βεβαίωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη Διεύθυνση δευτεροβάθμιας με τις λεπτομέρειες για την είσοδο στα Εξεταστικά Κέντρα για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.

“Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τη με αρ. Δ.1α/Γ.Π.οικ.26380/23-04-21 (Β’ 1682/24-04-21) Κοινή Υπουργική Απόφαση αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, για την είσοδο στα Εξεταστικά Κέντρα για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, προβλέπονται τα εξής:

Η είσοδος στα εξεταστικά κέντρα επιτρέπεται μόνο για τους εξεταζόμενους και τους φορείς διοργάνωσης των εξετάσεων (Επιτροπή Εξετάσεων και Επιτηρητές).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των παραπάνω στα Εξεταστικά Κέντρα είναι η απλή επίδειξη χειρόγραφης βεβαίωσης/ δήλωσης αρνητικού self test έως και 24 ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή  PCR test) έως και 72 ώρες πριν την εξέταση.

 Η βεβαίωση αυτή υπογράφεται από τον ίδιο ή από τον γονέα/ κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο, σύμφωνα με το υπόδειγμα που ακολουθεί και έχει ισχύ και για τις 2 ημέρες διεξαγωγής των εξετάσεων.  Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή το διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τους ίδιους.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος συνοδών ή άλλων προσώπων στον προαύλιο χώρο των εξεταστικών κέντρων”. 

Δείτε εδώ τα μέτρα που θα πρέπει να τηρήσουν οι υποψήφιοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook