Η δύναμη του ΠΑΟΚ, η καλή ψυχολογία της ομάδας του Κρουσώνα ειδικά μετά τη νίκη επί της Επισκοπής, αλλά και τα πολλά προβλήματα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον Πανακρωτηριακό για το παιχνίδι της Κυριακής στον Ψηλορείτη.
 
Είναι έτσι και αλλιώς μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση για τον Πανακρωτηριακό, το παιχνίδι με τον Κρουσώνα, όμως οι αρκετές και σοβαρές απουσίες που έχει ο προπονητής της ομάδας, κάνει το έργο του ακόμη πιο δύσκολο.
 
«Έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή την Κυριακή στον Κρουσώνα, και αυτό γίνεται αντιληπτό από την δυναμικότητα του ΠΑΟΚ, αλλά και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν» δηλώνει ο Νότης Ματιγάκης για να συμπληρώσει «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο ματς της περασμένης Κυριακής με την Ιεράπετρα για να γυρίσουμε το παιχνίδι και αυτό μας κόστισε πολύ, με τις τιμωρίες αλλά και τους τραυματισμούς που είχαμε. Πάμε χωρίς άγχος, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»
 
Εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Αδαμόπουλος και Παπαδομανωλάκης, ενώ ο Ματιγάκης δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Μίντζα, Περράκη και Σεληνιωτάκη, ενώ αμφίβολος είναι ο Ράπτης που έχει θλάση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook