Τι ανέφερε στο γράμμα που άφησε

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση της αυτοκτονίας του 20χρονου Σιντ Βισίν, ο οποίος είχε περάσει από τη Μίλαν.

Είχε γεννηθεί στην Αιθιοπία, το υιοθέτησαν στην Ιταλία όταν ήταν μικρό παιδί και έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Μίλαν. Εκεί όπου μοιραζόταν, μάλιστα, το ίδιο δωμάτιο με τον Τζίτζιο Ντοναρούμα. Ο Βισίν, ο οποίος στη συνέχεια πήγε στα τμήματα υποδομής της Μπενεβέντο για να είναι πιο κοντά στο σπίτι του, εγκατέλειψε τελικά το ποδόσφαιρο στα 16 του χρόνια και στη συνέχεια βρήκε μια δουλειά για να ζει αξιοπρεπώς.

Μέχρι που ήρθε η είδηση του θανάτου του, στα 20 του χρόνια, να σοκάρει τους πάντες. Και ειδικά όταν αποκαλύφθηκε, τώρα, ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Αυτό δείχνει και ένα γράμμα που άφησε ο Σιντ Βισίν και δημοσιεύει η Corriere della Sera, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής…

«Δεν είμαι μετανάστης. Ημουν υιοθετημένος από μικρός. Θυμάμαι ότι όλοι με αγαπούσαν. Οπου κι αν ήμουν, όπου κι αν πήγαινα, όλοι με πλησίαζαν με χαρά. Με σεβασμό, με ενδιαφέρον. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα πάντα. Κατάφερα να βρω μια δουλειά και τελικά αναγκάστηκα να την αφήσω. Ο λόγος είναι ότι πολλά άτομα, συνήθως μεγάλα σε ηλικία, αρνούνταν να τα σερβίρω εγώ. Και σαν να μην έφτανε αυτό για να νιώθω άσχημα, με κατηγορούσαν ότι εγώ έφταιγα που πολλοί νέοι, λευκοί, Ιταλοί δεν έβρισκαν δουλειά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook