Στη Λιθόκτιστη Κρήνη οικισμού Καμάρας Καλυδωνίας Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά 

Ο Δήμος Πλατανιά διοργάνωσε το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων, ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι σε «κρυμμένα μονοπάτια», με τη βιολονίστρια Μαρία Μανουσάκη και το κουαρτέτο της, στη Λιθόκτιστη Κρήνη Οικισμού Καμάρας Καλυδωνίας Κολυμβαρίου.

​Η μουσική βραδιά, που περιελάμβανε παραδοσιακές Κρητικές μελωδίες, συνδυασμένες με νότες Νεοϋορκέζικης τζαζ και μουσικά στοιχεία της Μέσης Ανατολής, πραγματοποιήθηκε στον οικισμόΚαμάρα Καλυδωνίας Κολυμβαρίου, στον χώρο της Λιθόκτιστης Κρήνης, η οποία αναπαλαιώθηκε πρόσφατα από τον Δήμο Πλατανιά, αναδεικνύοντας έτσι ένα ακόμα από τα τοπόσημα του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι “.. ο Δήμος Πλατανιά και φέτος το καλοκαίρι , παρουσιάζει ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα τόσο στην παραλιακή ζώνη όσο και στην ενδοχώρα, με στόχο τόσο την ψυχαγωγία κατοίκων και επισκεπτών αλλά και την ανάδειξη τοπόσημων όπως η κρήνη που βρισκόμαστε σήμερα, με τη διοργάνωση ιδιαίτερου  χρώματος μουσικών βραδιών.. ”. Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πλατανιά κ. Χρήστος Αρχοντάκης και Ασπασία Λουπάκη ,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καληδωνίας κ. Ανδρέας Κακαβελάκης, πρώην Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και πολλοί κάτοικοι κι επισκέπτες της περιοχής. Την κ. Μαρία Μανουσάκη συνόδευσαν οι μουσικοί Βαγγέλης Στεφανόπουλος (πιάνο), Μιχάλης Ευδαίμων (μπάσο), Αλέκος Ρούπας (κρουστά), Κυριάκος Σταυριανουδάκης (λαούτο).

Η εκδήλωση είχε ελεύθερη είσοδο για το κοινό και πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον ιό COVID 19.

Επίσης ο Δήμος Πλατανιά, έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά ποικίλων δράσεων και πολιτιστικών δρώμενων για τον μήνα Αύγουστο, όλες με δωρεάν είσοδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook