H επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 50χρονου στην Κίσαμο. Τι λένε νεότερες πληροροφορίες του Flashnews.gr.

Όπως σας ενημέρωσε από χτες το Flashnews.gr συνελήφθη ένας 50χρονος ο οποίος καλλιεργούσε δενδρύλλια ινδικής κάνναβης μέσα στο σπίτι του σε χωριό της Κισάμου.

Το απόγευμα της Παρασκευής, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισάμου έκαναν έρευνα στο σπίτι του 50χρονου όπου βρήκαν αρκετά δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ιδιαίτερα περιποιημένα με εξειδικευμένα όργανα για καλλιέργεια σε εσωτερικό χώρο. Επίσης βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

“Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της οικίας να εχει εγκαταστήσει υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν:

  • 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρα στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της υδροπονίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο,
  • εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια (λαμπτήρες, σύστημα εξαερισμού, λιπάσματα κ.τ.λ.),
  • 103 γραμμάρια κάνναβης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • 2 συσκευές κινητών τηλεφώνων”

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για 50χρονο Ελληνοκαναδό ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Κίσαμο.

Πώς έφτασε η αστυνομία στη σύλληψή του

Έχει σημασία να ειπωθεί πώς έφτασε η αστυνομία στη σύλληψη του 50χρονου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr, υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία και συγκεκριμένα στο ΑΤ Κισάμου ότι ο συγκεκριμένος πλησιάζει νέες και νέους. Συνέπεια αυτού ήταν να ξεκινήσει έρευνα για τον 50χρονο, με την αστυνομία πλέον, να πηγαίνει για έρευνα σπίτι του και να βρίσκει τα παραπάνω ναρκωτικά.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.  

Αυτά βρήκε η αστυνομία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook