Ο Αρης Σούδας συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας και δίνει ιστορικής σημασίας παιχνίδι με τον ΑΟ Καραβά, την Κυριακή (05/09, 17:00) στο γήπεδό του.

Η χανιώτικη ομάδα απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Μαναρώλη στον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν. Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την είσοδο στο γήπεδο ισχύουν τα εξής: «επιτρέπεται η είσοδος σε πλήρως εμβολιασμένους ενήλικες θεατές και σε ανήλικους από 13 έως 17 ετών με PCR τεστ 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών και έως 12 ετών με αρνητικό self test της ίδιας ημέρας».

Η ανακοίνωση του Αρη Σούδας:

Ένας ιστορικός αγώνας για την ομάδα του Άρη Σούδας, που την Κυριακή 05.09.2021 ώρα 17:00 στο γήπεδο της Σούδας θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο Κύπελλο Ελλάδος 2021-22 με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Καραβά. Προσκαλούμε όλους τους φίλους να ενισχύσουν την ομάδας μας με την παρουσία τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια που ξεκινάει σε μια δύσκολη χρονικά ποδοσφαιρική περίοδο τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος όσο και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook