Τρεις συλλήψεις στον δήμο Ηρακλείου και Γόρτυνας

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς,  δύο ημεδαποί κατηγορημένοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των δυο ημεδαπών, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: δύο κυνηγετικά όπλα, 24 φυσίγγια και κροτίδες.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο ημεδαπών για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.  
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Σύλληψη όμως είχαμε και για όπλα και λαθραία τσιγάρα στο Ηράκλειο. Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός ημεδαπού κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του ημεδαπού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα ομοίωμα πυροβόλου όπλου, φυσίγγια, 4 μαχαίρια και 2 ξιφίδια. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook