Ο Συνεταιρισμός Εργοληπτών  -Ηλεκτρολόγων Χανίων (Σ.Ε.ΗΛ.Χ), το Σάββατο 02/10/2021  διοργάνωσε  με επιτυχία ημερίδα με θέμα «Ηλεκτροκίνηση & Ανάπτυξη Δικτύου Φόρτισης» στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», με εκλεκτούς ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα, την ΔΕΗ, τον ΔΕΔΔΗΕ, και την GEYER ΕΛΛΑΣ.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΗΛΧ σε ανακοίνωσή του:

“Μας έκαναν την τιμή και παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος Χανίων Κος Σημαντηράκης καθώς και ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Κος Διαμαντόπουλος.

Την ημερίδα παρακολούθησαν επίσης με αμείωτο ενδιαφέρον, το προσωπικό και οι Συνέταιροι του Σ.Ε.ΗΛ.Χ., πολλοί Ηλεκτρολόγοι – Εγκαταστάτες, καθώς και αρκετοί επαγγελματίες, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για την διασπορά του Covid-19. .

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ και η Διεύθυνση του Συνεταιρισμού μας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους:

Στους ομιλητές μας, κ. Τσούτσο καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, τον Κο Κοφινά Γενικό Διευθυντή Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ, τον Κο Μαγκανιώτη  Τομεάρχη  Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΔΔΗΕ, και τον Κο Γεωργόπουλο Υπεύθυνο Ηλεκτροκίνησης της GEYER ΕΛΛΑΣ.

Στη Διοίκηση και το προσωπικό του ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και ιδιαίτερα στον κ. Γιαννακάκη, για την παραχώρηση του θεάτρου, της  υλικοτεχνικής υποδομής και τη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στο Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Χανίων (Σ.Η.Ε.Ν.Χ.) για την χορηγία του εξαιρετικού catering στο τέλος της εκδήλωσης.

Τη GEYER ΕΛΛΑΣ για τη χορηγία των πανό της εκδήλωσης και την παραχώρηση των φορτιστών.

Την ΚΑΡΕΝΤΑ ΑΕ, για την ευγενική παραχώρηση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της.”

Ο ΣΕΗΛΧ ευχαρίστηκε επίσης για την κάλυψη της εκδήλωση τοπικά μέσα, μεταξύ αυτών και το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook