Πότε ορίστηκε νέα δικάσιμος.

Σήμερα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η δίκη (σε α’ βαθμό) του τραγικού συμβάντος του θανάτου των δύο φοιτητών, της Στέλλας και του Γιάννη, έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης, στις 17 Αυγούστου 2017.

Παρά το γεγονός ότι από τότε έχουν περάσει περισσότερα από 4 χρόνια, ακόμα δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση, η οποία παίρνει συνεχείς αναβολές, παρατείνοντας μια ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο!

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου επρόκειτο να εκδικαστεί στο τριμελές πλημμελιοδικείο Χανίων (και σε πρώτο βαθμό) η συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο λόγω του ότι δεν παρουσιάστηκαν οι διάδικοι πήρε εκ νέου αναβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 30 Μαρτίου του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση που ορίστηκε αρχικά να εκδικαστεί στις 22 Μαρτίου 2019 τοποθετήθηκε 32η στο πινάκιο σε σύνολο 34 υποθέσεων με αποτέλεσμα να αναβληθεί «λόγω παρελεύσεως του ωραρίου». Η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί ένα ολόκληρο χρόνο μετά, στις 13 Μαρτίου 2020. Στις 12 Μαρτίου 2020 ανακοινώθηκαν τα μέτρα περιορισμού λειτουργίας των δικαστηρίων (λόγω COVID) και υποθέσεις που δεν κινδύνευαν άμεσα με παραγραφή δεν εκδικάζονταν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook