«Η ενότητα είναι η παρακαταθήκη που παίρνουμε από την Φώφη Γεννηματά»

Από τους Τάφους των Βενιζέλων, τον χώρο ο οποίος «συμβολίζει τα δημοκρατικά ιδεώδη για τα οποία έχουμε παλέψει», όπως είπε χαρακτηριστικά, ξεκίνησε την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

Όπως επεσήμανε, αυτά τα  « ιδεώδη πρέπει να κρατήσουμε ζωντανά, να τα φέρουμε στο σήμερα, να τα μεταφράσουμε σε πολιτικές προτάσεις οι οποίες μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά…»

Σε ότι αφορά στις εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ. ο κ. Γερουλάνος έκανε λόγο για μια «δημοκρατική διαδικασία που θα πρέπει να κρατηθεί ως μια γιορτή δημοκρατίας με έναν ουσιαστικό διάλογο, δημοκρατικές διαδικασίες, ανοιχτές διαδικασίες. Θεωρώ ότι έως τώρα έχουμε πάει καλά και ελπίζω να κρατήσουμε το ίδιο ύφος τις επόμενες εβδομάδες γιατί αυτή είναι η παρακαταθήκη που παίρνουμε από την Φώφη Γεννηματά, της ενότητας και πρέπει να την διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο».

Στην συνέχεια, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε την δημοτική αγορά ενώ συναντήθηκε και με φίλους του.

Το μεσημέρι θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και ακολούθως στο Ηράκλειο όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική του συγκέντρωση το απόγευμα στις 18:30 στο ξενοδοχείο Ibis.     

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου o Παύλος Γερουλάνος θα βρεθεί τα Ανώγεια στις 11:00 όπου και θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο, ενώ θα επισκεφτεί  και την οικία του Νίκου Ξυλούρη.   

Κατόπιν θα κατευθυνθεί στο Λασίθι και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο στις 14:00, όπου θα μείνει ως το απόγευμα, οπότε και θα αναχωρήσει ξανά για το Ηράκλειο και την Αθήνα, αργά το απόγευμα.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook