Η έκθεση του ΚΗΦΑΑΜΕΑ που αξίζει να επισκεφτείτε στα Χανιά με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά του κέντρου

Πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι και αυτούς τους ανθρώπους έρχεται να μας συστήσει φωτογραφικά το ΚΗΦΑΑΜΕΑ μέσα από την έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιεί στο Γιαλί Τζαμί στο ενετικό λιμάνι Χανίων.

Πρωταγωνιστές τα παιδιά του κέντρου, που με τα χαμόγελά τους απαθανατισμένα στον φωτογραφικό φακό στέλνουν το πιο όμορφο και ηχηρό μήνυμα τη σημερινή παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ.

Η έκθεση είναι μια μοναδική ευκαιρία υπενθύμισης στους μεγάλους και εκπαίδευσης στα παιδιά να σέβονται τα δικαιώματα των ΑμεΑ κάθε μέρα και κάθε λεπτό.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, Νίκη Βελεγράκη, “αποφασίσαμε να δείξουμε τα πρόσωπα των παιδιών μας για να καταλάβουν όλοι ότι πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι, άγγελοι που ζουν ανάμεσά μας και θέλουμε να γνωρίσουν όλοι την ομορφιά τους. Η ομορφιά πηγάζει από την ψυχή τους και ο καθένας μας ας τη δει με τα μάτια της δικής του ψυχής”

Μάλιστα με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης, η κα Βελεγράκη ανέφερε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων αρχές του χρόνου το ΚΗΦΑΑΜΕΑ θα είναι σε θέση να εγκαινιάσει το νέο του κέντρο.

Το ΚΗΦΑΑΜΕΑ ευχαριστεί τον κ. Παττακό που απαθανάτισε με τον φακό του αφιλοκερδώς τα χαμόγελα και τις στιγμές χαράς των παιδιών, τη γραφίστρια Άννα Φραδελάκη που δημιούργησε τις αφίσες και τα προσκλητήρια δωρεάν, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και τη Δημοτική Πινακοθήκη για τη δωρεάν παραχώρηση του Γιαλί Τζαμί στον χώρο του οποίου πραγματοποιείται η έκθεση καθώς και το Εθνικό Στάδιο Χανίων όπου έλαβε χώρα η φωτογράφιση. 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο Γιαλί Τζαμί μέχρι και αύριο. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι 10:00πμ-14:00μμ και 17:00μμ-21:00μμ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook