Συγγενείς, φίλοι, συναθλητές και η Χανιώτικη κοινωνία θα τον υποδεχτεί στο τελευταίο του ταξίδι στα Χανιά – Άπλωσαν το σεντόνι με το αίμα του 22χρονου φοιτητή έξω από το δημαρχείο της Λάρισας

Για μια ακόμη ημέρα δεκάδες κεριά ανάβουν στο σημείο  της πόλης της Λάρισας, όπου έχασε την ζωή του ο 22χρονος Χανιώτης Νίκος Μπιτσάκης νωρίς το πρωί της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου, καταπλακωμένος από ετοιμόρροπο τοιχίο.

Πολίτες της Λάρισας, φίλοι και συμφοιτητές του 22χρονου στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αφήνουν συνεχώς λουλούδια, ενώ έχουν κολλήσει και φωτογραφίες του στην μοιραία σαπισμένη καγκελόπορτα.

Την ίδια ώρα συγγενείς, φίλοι, συναθλητές του Νίκου Μπιτσάκη στον ποδηλατικό σύλλογο «Τάλως» ετοιμάζονται να τον υποδεχθούν στο τελευταίο του «ταξίδι» προς  τα Χανιά.

Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στον Άγιο Γεώργιο Κατσιφαριανών, όπου θα ταφεί στην Χανιώτικη γη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το πρωί της Κυριακής και ενώ ο 22χρονος επέστρεφε σπίτι μετά από διασκέδαση με φίλους του, ενώ περνούσε δίπλα από την ερειπωμένη είσοδο ενός  εγκαταλειμμένου κτιρίου, η πλίνθινη κολώνα που βλέπετε στην επόμενη φωτο να γέρνει, έπεσε πάνω του και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα, καθώς – σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση – υπέστη βαρειές  κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η επικινδυνότητα του παλαιού κτιρίου είχε καταγγελθεί από περίοικους αλλά δυστυχώς δεν είχε γίνει ουδεμία παρέμβαση.

Άπλωσαν το σεντόνι με το αίμα του 22χρονου φοιτητή έξω από το δημαρχείο της Λάρισας

foto onlarissa.gr

Μία βουβή διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Λάρισας πολίτες και φίλοι του 22χρονου φοιτητή Νίκου Μπιτσάκη.

Μία διαμαρτυρία που, όπως γράφει το onlarissa.gr, είχε στο επίκεντρο το λευκό σεντόνι με το αίμα του 22χρονου Νίκου, το σεντόνι με το οποίο σκεπάστηκε λίγο αφότου ξεψύχησε πεσμένος στο δρόμο.

Οι συγκεντρωμένοι αρχικά το άπλωσαν στην Κεντρική πλατεία και στη συνέχεια έξω από το δημαρχείο της Λάρισας σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί – όπως είπαν – δε μερίμνησαν οι αρμόδιοι προκειμένου να αποφευχθεί το μοιραίο.

Πάνω στο σεντόνι λουλούδια, αλλά και κεράκια, τα οποία σχημάτισαν το όνομα του Νίκου.

foto onlarissa.gr

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook