Μια ιδιαίτερη γιορτή για τον 8χρονο μικρό ήρωα και μια ευχάριστη έκπληξη!

Δείχνοντας για ακόμα μια φορά πόσο σημαντική είναι η χαρά που δίνεται σε ένα μικρό παιδί που δίνει την δική του μάχη για ζωή, η Παρέα της Αγάπης μοίρασε χαρά, αγάπη και εκπλήξεις σε ένα 8χρονο παιδί που νοσηλεύεται στην Αιματολογική – Ογκολογική Κλινική  Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Το 8χρονο παιδάκι είχε γενέθλια και η Παρέα της Αγάπης βρέθηκε την Τρίτη 1 Μαρτίου στο νοσοκομείο όπου δημιούργησε μια καταπληκτική γιορτή κάνοντας τόσο τον μικρό ήρωα όσο και τα υπόλοιπα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ να ζήσουν μια εντελώς διαφορετική μέρα με την συμμετοχή και των γονιών τους.

Στην παρέα προστέθηκε και ο δημοφιλής ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης που μέσω τηλεφώνου, μαζί με την σύζυγο του Έφη Μουρίκη μοίρασε ευχές και χαμόγελα΄.

Όπως ενημερώνει η Παρέα της Αγάπης:

“Όταν γίνεσαι 8 τα γενέθλια είναι υπέροχα!!  

Έρχονται φίλοι, σβήνεις τα κεράκια σου, παίζεις ανελέητα, τρως χορεύεις, διασκεδάζεις…. Τι γίνεται όμως όταν γίνεσαι οχτώ και είσαι στην Αιματολογική – Ογκολογική Παιδιών και Εφήβων του ΠΑΓΝΗ; 

Ε τότε τα γενέθλια είναι πραγματικά ΜΑΓΙΚΑ!!! Γιατί γίνονται όοολα τα παραπάνω και ακόμα κάτι: Στα γενέθλιά σου εμφανίζεται ένας μάγος… ένας μάγος αληθινός, ο Μάγος Rocco !!!! 

Και τότε γουρλώνουν τα μάτια, ανοίγουν τα στόματα γεμάτα θαυμασμό και απορία, δουλεύει το μυαλό προσπαθώντας να καταλάβουν όλοι αυτά που βλέπουν να γίνονται μπροστά τους, σηκώνονται και συμμετέχουν όλοι, παιδιά, γονείς και η διασκέδαση παίρνει άλλη διάσταση !!! 

Και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και σε ζητάει κάποιος… Ο αγαπημένος σου ηθοποιός, ο κύριος Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που θέλει να σου ευχηθεί για τα γενέθλιά σου .. όχι μόνος, μαζί με την σύζυγό του κυρία Έφη Μουρίκη, με τον μάγο μας, μαζί με όλα τα παιδιά, τους γονείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, όλοι μαζί τραγουδούν δυνατά “Να ζήσεις Μενέλαε…” !!

Έτσι ακριβώς γιορτάσαμε την Τρίτη 01 Μαρτίου τα 8α γενέθλια του μικρού Μενέλαου. Ναι μπορεί να ήταν στο νοσοκομείο, ναι μπορεί να μην ήταν μαζί του όλοι του οι αγαπημένοι, αλλά ποιος είπε ότι δεν πέρασε όμορφα; Εμείς ήμασταν εκεί να του χαρίσουμε μια αξέχαστη εμπειρία και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε από την δική μας θέση να λάμψει στο προσωπάκι του το όμορφο χαμόγελό του!! 

Ευχαριστούμε θερμά τον μάγο Rocco Magic show  για την πραγματικά άμεση ανταπόκριση του, για τον απίστευτο επαγγελματισμό του και την θέληση του να ξεπεράσουμε μαζί τις όποιες δυσκολίες προκειμένου να κάνουμε τον Μενέλαο χαρούμενο. 

Ευχαριστούμε τους αγαπημένους μας ηθοποιούς κύριο  Βλαδίμηρο Κυριακίδη και κύρια Έφη Μουρίκη που για ακόμη μια φορά είναι δίπλα μας και δίπλα στον Μενέλαο και του έδωσαν τόση χαρά με την βιντεοκλήση που πραγματοποίησαν ώστε να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του.

Ευχαριστούμε τη Rominas sweets  για μια ακόμη υπέροχη τούρτα που όσο μεγάλη και να την κάνει ποτέ δεν μένει ούτε ψίχουλο.

 Ευχαριστούμε τη μαμά της μικρής  Θέμιδος – που πια έχει φύγει γερή και δυνατή από την κλινική μας – που  δεν ξεχνά τις μέρες που έζησε με το παιδί της στα ίδια δωμάτια, στον ίδιο παιδότοπο που βρεθήκαμε και αυτή τη φορά και για αυτό έκανε για άλλη μια φορά τόσο δρόμο από την Σητεία για να χαρίσει στα  μικρά μας υπέροχα χειροποίητα μαρτάκια που έφτιαξε με την βοήθεια των φίλων της.

Ευχαριστούμε την κυρία Λίτσα Ζωγραφάκη για τη συμβολή της ώστε να κάνουμε πράξη την ιδέα μας καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής μας Αιματολογικής  – Ογκολογικής Κλινικής Παιδιών και Εφήβων του ΠΑΓΝΗ  που πάντα μας διευκολύνει και χαίρεται με την χαρά των μικρών μας.

Λίγα λόγια για την Παρέα της Αγάπης

Η Παρέα της Αγάπης είναι ένα σωματείο που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 από μία παρέα ανθρώπων που έχουν ως σκοπό τους την ψυχική ανάταση των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, που νοσηλεύονται στην Αιματολογική – Ογκολογική Κλινική Παιδιών και Εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η καθώς και των οικογενειών τους αλλά και κάθε παιδιού που χρήζει βοήθειας και φροντίδας. 

Στοιχεία επικοινωνίας: 

FB:   Η Παρέα της Αγάπης | Facebook
Email:   [email protected]
Τηλ.: 6978770988

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook