Ο Χανιώτης πρωταθλητής του Ολυμπιακού μετά από την καλή παρουσία του στο Acropolis Swim Open (3 μετάλλια) μίλησε στην ιστοσελίδα του πειραιώτικου συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Είσαι ικανοποιημένος από την παρουσία σου στο Acropolis Swim Open;

«Ήταν μια αρκετά καλή διοργάνωση. Στο οργανωτικό κομμάτι, μας θύμισε διοργανώσεις που γίνονται στο εξωτερικό. Αυτό είναι πολύ θετικό, καθώς και μικρότεροι αθλητές ηλικιακά έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια εμπειρία από διεθνείς μίτινγκ. Για μένα προσωπικά, ήταν το τελευταίο δυνατό τεστ πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου, καθώς είμαι στην περίοδο προετοιμασίας μου. Γενικά, η παρουσία του Ολυμπιακού όλο το τριήμερο θεωρώ ήταν αρκετά υποσχόμενη, ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, αλλά ακόμα και σε διεθνείς διοργανώσεις έχουμε αθλητές, όπως ο Απόστολος Χρήστου, που πιστεύω θα φέρουν διακρίσεις για τη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το καλοκαίρι;

«Οι φετινοί μου στόχοι, είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό, κυνηγώντας τα ατομικά μου ρεκόρ και τη πρόκριση σε κάποιον τελικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Βουδαπέστη τον Ιούνιο και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ρώμη τον Αύγουστο. Επίσης, στόχος είναι να φέρουμε ένα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα με την ομάδα τον ερχόμενο Ιούλιο».

-Το μεγάλο σου όνειρο;

«Ένα από τα όνειρα που έχω από μικρός, είναι να βρεθώ σε ένα τελικό Ολυμπιακών Αγώνων».

-Πώς βιώνεις την πρώτη σου σεζόν στον Ολυμπιακό;

«Το να είσαι μέλος του Ολυμπιακού, το βλέπω σαν να είμαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας! Ακόμα και τώρα που δεν προπονούμαι με την ομάδα, νιώθω ότι έχω ανθρώπους δίπλα μου, που στηρίζουν και πιστεύουν στην προσπάθεια που κάνω. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στην πορεία κάθε αθλητή και πραγματικά, είμαι ευγνώμων για αυτό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook