Για το φιλόδοξο και τολμηρό εγχείρημά του να διανύσει τη θαλάσσια διαδρομή Χανιά – Σητεία κολυμπώντας, ενημέρωσε τον Δήμαρχο  Ρεθύμνης  κ. Γιώργη Μαρινάκη, ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης  κ. Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, στο πλαίσιο σημερινής επίσκεψης του, στο Δημαρχείο.

Τον κ. Ταϊγανίδη συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Τζαμούσης Χρήστος ενώ στη συνεργασία του χρυσου Παραολυμπιονίκη με τον Δήμαρχο παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Τσαχάκης και ο Εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού ΔΡ. Δημ. Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λαχνιδάκης.

Ο κ.  Ταϊγανίδης συζήτησε με τον Δήμαρχο και τους συμμετέχοντες στη συνάντηση, την απόφασή του να διασχίσει κολυμπώντας την Κρήτη από το δυτικό ως το ανατολικό άκρο της, – Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος- τον προσεχή Νοέμβριο.

Ο κ. Μαρινάκης υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το θαρραλέο εγχείρημα του χρυσού Παραολυμπιονίκη, τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Ρεθύμνης θα συνδράμει την προσπάθεια του και αφού τον συγχάρηκε θερμά που τιμά τη χώρα μας με τις διεθνείς διακρίσεις που κατακτά, του απένειμε τιμητικό μετάλλιο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την  πολύτιμη  προσφορά του στον Αθλητισμό και αναγνώρισης του σπουδαίου προσωπικού του αγώνα που συνιστά  πρότυπο και αξιομίμητο παράδειγμα.     

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook