Πολυσύχναστοι δρόμοι εγκυμονούν κινδύνους για τους πολίτες.

Οι πεζόδρομοι – που δεν λειτούργησαν ποτέ ως πεζόδρομοι – στο κέντρο της πόλης, λίγα μέτρα από την Δημοτική Αγορά. Πρόκειται τις οδούςΑρχοντάκη, Μιχελιδάκη, Κτιστάκη και Χιωτάκη, βρίσκονται τον τελευταίο καιρό σε κακή κατάσταση.

Τρύπες στη μέση των δρόμων, καθιζήσεις, πλάκες που κουνιούνται είναι μόνο μερικά από τα θέματα που έχουν αυτοί οι δρόμοι.

Αρκετοί πολίτες διαμαρτύρονται για την άθλια κατάσταση που βρίσκονται οι συγκεκριμένοι δρόμοικαθώς ο κίνδυνος για τραυματισμό αλλά για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος είναι ορατός.

Συγκεκριμένα στην οδό Χιωτάκη υπάρχει μια μεγάλη τρύπα από πλάκες που έχουν σπάσειστη μέση του δρόμου και αποτελεί κίνδυνο για τους περαστικούς που διασχίζουν τον δρόμο αλλά και για τα διερχόμενα δίκυκλα σε περίπτωση που μπει κάποιαρόδα του οχήματος στην λακούβα.

Παράλληλα οικαθιζήσεις στην οδό Μιχελιδάκη είναι μια πραγματικότητα καθώς κατά μήκος του δρόμου υπάρχουν σε αρκετά σημεία με έντονα βαθουλώματα.

Η οδός Χτιστάκη αρχίζει σιγά σιγά και ακολουθεί την πορεία της οδού Χιωτάκη καθώς πλάκες αρχίζουν να φεύγουν από ορισμένα σημεία αλλά και να κουνάνε.

Την τετράδα των πεζόδρομων συμπληρώνει η οδός Αρχοντάκη όπου και εκεί παρατηρεί κανείς σπασμένες πλάκες καιμικρα βαθουλώματα.

Πάντως στην πάροδο του χρόνου έχουν γίνει έργα για συντήρηση και επιδιόρθωση των πεζοδρόμων και μάλλον ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθούν ξανά. Ίσως με μεγαλύτερη ζέση πλέον… Μιλάμε για το κέντρο της πόλης…

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook