Eurokinissi/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας του 44χρονου από το Δήλεσι, τον οποίο χτύπησε με το ίδιο του το αυτοκίνητο, η 33χρονη φίλη του. Σύμφωνα με όσα είπε στο protothema.gr η κυρία Μίρκα, ο γιος της εδώ και ένα χρόνο διατηρούσε σχέση με μια κοπέλα από το Χαλκούτσι, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ήθελε να σταματήσει την σχέση του μαζί της.

«Γνωρίζονται εδώ και ένα χρόνο με την κοπέλα, αλλά έχουν, όπως πολλά ζευγαριά, προβλήματα. Ο γιος μου θέλει να την χωρίσει γιατί βλέπει πως αυτή η σχέση δεν τραβάει. Την Κυριακή είχε πάει στο σπίτι της στο Χαλκούτσι με σκοπό να το τελειώσει, όμως εκείνη δεν τον άφηνε να φύγει. Με τα πολλά, πέρασε ένα 8ωρο και ο γιος μου κουράστηκε, λέγοντάς της φεύγω» ανέφερε η μητέρα του 44χρονου θύματος.

Η αντίδραση της κοπέλας, όταν είδε τον σύντροφό της να φεύγει, ήταν άμεση, καθώς έτρεξε αμέσως κοντά του ξυπόλητη και φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, μπαίνοντας μαζί του στο αυτοκίνητο και μετά από λίγα λεπτά του τράβηξε το χειρόφρενο.

«Το παιδί πήρε τα πράγματά του και μπήκε στο αυτοκίνητό του. Ξαφνικά βγαίνει αυτή τρέχοντας με τα εσώρουχα και ξυπόλητη. Μπήκε στο αυτοκίνητο του παιδιού μου και στα 5-6χλμ του τράβηξε το χειρόφρενο με ταχύτητα 80χλμ στον δρόμο από Χαλκούτσι-Δήλεσι. Σύμφωνα με τον γιο μου, το όχημα έκανε 3 στροφές και αφού κατάφερε να το ισιώσει και να το σταματήσει, εκείνη πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει μέσα σε κάτι χωράφια» είπε η μητέρα και συνέχισε συγκλονισμένη: «Αμέσως βγήκε έξω και την κυνήγησε να της πάρει τα κλειδιά. Αφού την πρόλαβε, της ζήτησε τα κλειδιά. Εκείνη τότε τον κορόιδεψε, λέγοντάς του πως τα πέταξε σε μια αυλή, ενώ στην πραγματικότητα τα είχε πάνω της. Καθώς το παιδί μου πήγε προς την αυλή να τα βρει, εκείνη έτρεξε προς το όχημά του και μπήκε μέσα, το έβαλε μπροστά με σκοπό να φύγει, ο γιος μου έτρεξε προς το μέρος της και εκείνη τον χτύπησε με την όπισθεν. Το παιδί μου σηκώθηκε χτυπημένο, την οδηγησε στο σπίτι της και μετά επέστρεψε σε μένα».

Μάλιστα, όπως ανέφερε η κ. Μίρκα, όταν μπήκε στο σπίτι τους, τον είδε να καταρέει, να τρέχουν αίματα από το στόμα και να της λέει πως πονάει η καρδιά του. Αμέσως εκείνη έτρεξε να του φέρει μια καρέκλα και να φωνάξει τον οικογενειακό γιατρό, προκειμένου να τον εξετάσει.

«Το παιδί μου ήρθε σπίτι ματωμένος, με τα δόντια και το στόμα του μέσα στο αίμα και νόμιζα πως είχε εσωτερική αιμοραγία. Αφού έφτασε, κατέρρευσε και μου έλεγε ότι πονάει η καρδιά του. Το παιδί μου δεν είχε αντοχή να μπει ούτε στο σπίτι, έβγαλα μια καρέκλα για να καθίσει και πήγα να φωνάξω έναν φίλο μας γιατρό. Αφού τον είδε ο γιατρός, είπε να πάρουμε κατευθείαν το ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρουμε στο νοσοκομείο στη Χαλκίδα, του έκαναν τις εξετάσεις, είχε πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα. Ήθρε και η Αστυνομία και είδε το αυτοκίνητο. Εκείνος χτύπησε τα χείλια του και τα δόντια του πάνω στον καθρέπτη, αλλά αυτή βάζοντας μπροστά για να γυρίσει πίσω, πιθανόν να τον χτύπησε γιατί έχει μπει μέσα η λαμαρίνα της πόρτας του οδηγού. Θέλω η κοπέλα να αφήσει ήσυχο το παιδί μου, δεν θέλουμε τίποτα άλλο! Θα κάνουμε ασφαλιστικά μμέτρα στην κοπέλα» είπε η 44χρονη μητέρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook