φωτο αρχείου

Τελευταία ενημέρωση 14:18

Μια ακόμη τραγωδία έπληξε την Κρήτη με τον θάνατο ενός 51χρονου στο χωριό Νιπιδιτός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας  Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εργάτης μαζί με έναν συνάδελφό του είχαν αναλάβει την κατεδάφιση ενός σπιτιού το οποίο είχε πληγεί από τους σεισμούς της περιοχής και ο ιδιοκτήτης του ήθελε να το ανακατασκευάσει.

Οι ίδια πληροφορίες αναφέρουν πως την στιγμή που προσπαθούσαν να ρίξουν έναν ετοιμόρροπο τοίχο, ο άτυχος 51χρονος καταπλακώθηκε από τα μπάζα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Με ασθενοφόρο διακομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου αλλά ήταν ήδη αργά.

Οι συνθήκες υπο τις οποίες εκτελούντο οι εργασίες ερευνώνται από τις αρχές.

Ανακοίνωση του συνδικάτου οικοδόμων Ηρακλείου

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του συναδέλφου Μ.Τ. 51 ετών, που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί, ενώ έκανε εργασίες αναστήλωσης οικήματος.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους χώρους δουλειάς είναι εκρηκτική, με αποτέλεσμα καθημερινά να αυξάνεται η λίστα των συναδέλφων που θρηνούμε.

Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους χώρους δουλειάς υπερασπιζόμαστε την ιδία μας την ζωή κα προτάσσουμε τα δικά μας συμφέροντα.

Με οργανωμένο αγώνα, μέσα από τα συνδικάτα μας, δυναμώνουμε την φωνή μας για την προστασία της δικής μας ζωής ώστε να γυρίζουμε σώοι στο σπίτι και στις οικογένειές μας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook