Την Δευτέρα (27/6) το απόγευμα και ενώ το ζευγάρι που είχε μαζί και το μωρό τους κινούνταν με το ενοικιαστικό του αυτοκίνητο σε απομακρυσμένο χωριό της Κισάμου ξαφνικά στον δρόμο τους εμφανίστηκε ένα κοπάδι προβάτων. Φυσιολογικά, ο Γάλλος οδηγός σταμάτησε το ΙΧ μέχρι να διανύσει το κοπάδι τον δρόμο.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ξαφνικά, ο βοσκός του κοπαδιού, 30 ετών, έβαλε το πρόσωπό του στο τζάμι του αυτοκινήτου, αρχίζοντας να κάνει άσεμνες χειρονομίες στο ζευγάρι. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά αμέσως μετά κατέβασε το παντελόνι του, δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα!!

Το θέαμα ήταν σοκαριστικό για το ζευγάρι που αμέσως μετά, φεύγοντας από το σημείο πήγαν και κατήγγειλα το περιστατικό στο ΑΤ Κισάμου.

Αμέσως και κατόπιν των περιγραφών του ζευγαριού, η αστυνομία από το ΑΤ Κισάμου ξεκίνησε έρευνα για την εύρεση του 30χρονου δράστη κάτι που έγινε πράξη μετά από μερικές ώρες και αφού επιβεβαιώθηκαν οι περιγραφές των τουριστών.

Ο 30χρονος βοσκός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr, συνελήφθη για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και την Τρίτη (28/6) δικάστηκε στο Αυτόφωρο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook