Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΜΟΒΙΑΚ επιβεβαιώνει την ισχυρή παρουσία της στον δυναμικό και εξελισσόμενο περιβάλλον των εξαγωγών, την αξιοπιστία αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Κέρδισε και συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη της εξαγωγικής κοινότητας στο κοινό τους όραμα και της προβολής των ελληνικών προϊόντων στα πέρατα της γης.

Η ανοδική τροχιά που διαγράφει η εταιρεία, της χάρισε το χρυσό βραβείο στον θεσμό Sales Excellence Awards στην κατηγορία της αύξησης εξαγωγών και της ανάπτυξης σε διεθνείς αγορές

Το χρυσό βραβείο παρέλαβαν, την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Theatro Athens, η κα Παρέσσα Σαββουλίδου, Υπεύθυνη Λογιστηρίου και εξυπηρέτησης συνεργατών Κ.Δ. Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδος και η Κα. Σοφία Σαββουλίδου Υπεύθυνη Εξαγωγικής Δραστηριότητας Κ.Δ. Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδος, εκπροσωπώντας την ΜΟΒΙΑΚ και το Τμήμα Εξαγωγών της εταιρείας.

Όπως αναφέρει η εταιρεία:

«Η τιμητική διάκριση που κατακτήσαμε, είναι αποτέλεσμα τόσο της σκληρής δουλειάς όσο και της υποστήριξης σας. Το όραμα και οι αξίες, που συνοδεύουν την εταιρεία μας από την ημέρα της ίδρυσής της, παραμένουν αναλλοίωτες.

Στόχος μας είναι η διατήρηση στην κορυφή και τις επόμενες χρονιές!

Συνεχίζουμε την προσπάθεια!»

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook