Κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο «ξηλώθηκε» από την ΕΛ.ΑΣ., με τη σύλληψη τριών Σκοπιανών και την κατάσχεση πολλών και διαφορετικών παραισθησιογόνων ουσιών.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκαν ακόμα και ναρκωτικά σε σχήμα… νεκροκεφαλής. Η αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα χθες Τετάρτη (6/7) από πάνοπλους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου. Από την έρευνα προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν διακριτούς ρόλους.

Ο ένας ήταν ο προμηθευτής των ναρκωτικών και οι υπόλοιποι οι διακινητές, ενώ υπήρχαν συσκευασίες για όλα τα… γούστα και τα βαλάντια!

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κύκλωμα είχε μεγάλη «ποικιλία» ουσιών. Ενδεικτικό είναι ότι κατασχέθηκαν 437 ναρκωτικά δισκία XTC, 220,3 γραμμ. κοκαΐνη, 270,9 γραμμ. μεθαμφεταμίνη, 159,4 γραμμ. κάνναβη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελήφθη και ένας «πελάτης», ο οποίος εμφανίστηκε κατόπιν προκαθορισμένης συνάντησης στο σημείο σκοπεύοντας να αγοράσει ναρκωτικά από τους διακινητές.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 0,5 γραμμ. κοκαΐνη, 3,7 γραμμ. κάνναβη, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook