Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο υλοποίησης εργασιών συντήρησης των χώρων πρασίνου του Δήμου, έχει πραγματοποιήσει φυτεύσεις, κλαδέματα, βοτανίσματα, λιπάνσεις, επεμβάσεις βιολογικής φυτοπροστασίας, κοπής και απομάκρυνσης ζιζανίων, εγκατάστασης αρδευτικών συστημάτων και αποκατάστασης ζημιών άρδευσης, βελτιώσεις, συντηρήσεις και εξωραϊσμό σε πλατείες, πεζοδρόμια, πάρκα, σχολεία, παραλίες και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους σε όλο το εύρος του Δήμου.

‘Οπως ανάφερε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης “ …οι σχετικές επεμβάσεις που από το 2021 έχουν υλοποιηθεί, σε περισσότερα από 80 σημεία του Δήμου, συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και κατά το 2022. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι σε χώρους πρασίνου σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Πλατανιά, έχουν φυτευτεί περισσότερα από 3000 δέντρα, θάμνοι και ποώδη φυτά και πάνω από 3500 έχουν κλαδευτεί-καθαριστεί….”

Επίσης οι πολίτες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν τυχόν νέες ανάγκες παρεμβάσεων σε χώρους πρασίνου του Δήμου Πλατανιά, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, τηλ.: 2821341022, ηλ/νική δ/νση: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook