Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα STEPS 4 NGOs παρουσιάζει ο πανελλήνιος Μη Κερδοσκοπικός – Μη Κυβερνητικός Οργανισμός (ΜΚΟ) Youthnet Hellas/Δίκτυο Νέων Ελλάδας, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και στοχεύει στη δραστηριοποίηση

Το πρόγραμμα STEPS for NGOs έχει σκοπό τη στήριξη των ΜΚΟ, που απευθύνονται σε Νέους και την προώθηση του έργου τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο STEPS for NGOs λαμβάνουν μέρος Νέοι, εκπρόσωποι ΜΚΟ από την Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Αυστρία, το Νεπάλ, το Βιετνάμ, το Μεξικό και το Περού.

Μεταξύ 22 – 24 Φεβρουαρίου 2011, 18 Νέοι από τις παραπάνω χώρες θα βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Νέους της Ελλάδας, την ελληνική φιλοξενία, την Κρητική κουλτούρα και τον πολιτισμό. Για την παρουσίαση του προγράμματος STEPS for NGOs θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Εκδήλωση την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου (18.30–20.30), στον Πολυχώρο παλιάς Λαχαναγοράς του Δήμου Ηρακλείου (Λ. Σοφ. Βενιζέλου, έναντι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας).

Στην εκδήλωση, την οποία θα χαιρετίσει ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, συμμετέχουν δια εκπροσώπων τους ο ENISA, το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook