Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών Κισάμου, η Ομάδα Δρομέων Υγείας Κισάμου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Κισάμου διοργανώνουν για άλλη μια χρονιά τον Ιστορικό αγώνα τρεξίματος με την ονομασία «Λαφονήσιος Δρόμος» αφιερωμένος στα θύματα της Σφαγής του Λαφονησιού το 1824.

Ο Λαφονήσιος Δρόμος 2022 περιλαμβάνει τις κλασσικές 2 διαδρομές. Την διαδρομή Χρυσοσκαλίτισσα – Λαφονήσι των 5,1 Χλμ και την διαδρομή Λιβάδια – Λαφονήσι των 12,5 Χλμ διαδρομή που διέρχεται από το Στόμιο, σημείο που σύσσωμη η τοπική κοινωνία αντιτίθεται στην δημιουργία λατομικής ζώνης για εξόρυξη γύψου που όπως και στο παρελθόν υποβαθμίζει το φυσικό περιβάλλον.

Λαφονήσιος Δρόμος 2022 – Χρήσιμες ΠληροφορίεςΠαρακάτω παρατίθενται χρήσιμοι σύνδεσμοι σχετικά με την φετινή διοργάνωση :Εγγραφές – Δηλώσεις συμμετοχης: https://bit.ly/lafonisios22-registerΑναλυτικά η προκήρυξη του αγώνα: https://bit.ly/lafonisios22-prokirixiΟ χάρτης της διαδρομής: https://bit.ly/lafonisios-mapsΤο σημείο παραλαβής πακέτων – Αθλ. Κέντρο Χαρωδιάς (Περιβόλια Χανίων): https://bit.ly/xarwdiaΤο σημείο της γραμματείας στο Λαφονήσι: https://bit.ly/lafonisios-grammateiaΔεν θες να τρέξεις αλλά να βοηθήσεις; ΔΗΛΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΔΩ: https://bit.ly/lafonisios22-ethelontesΑπό την οργανωτική ομάδα του Λαφονήσιου Δρόμου

Πληροφορίες:
Πλοκαμάκης Εμμανουήλ: 6973761676
Παπαδημητράκης Μενέλαος: 6976517472
Κολοκοτρώνης Δήμος: 6974228787

Χρορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook