Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της αρπαγής βρέφους στο Αιγάλεω. Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Οι δύο άνδρες, 30 και 33 ετών αρχικά υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα. Στη συνέχεια οι δύο αστυνομικοί τους ζήτησαν να πάρουν τη μητέρα τηλέφωνο για να έρθει να πάρει το παιδί.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο τμήμα και εκεί φέρεται να άλλαξαν τα λεγόμενα τους και μα υποστήριξαν ότι η μητέρα τους είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, κάτι που ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι προέβαλαν τέτοιο ισχυρισμό στους αστυνομικούς και επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση τους στη δικογραφία.

Παράλληλα, στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία της αρπαγής λέγοντας ότι πήραν το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας για να το πάνε βόλτα.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook