Την παύση των εργασιών μέσα στις περιουσίες τους, από τον εργολάβο που έχει αναλάβει τo έργο αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία του Φεβρουαρίου του 2019 στον Αζωγυρέ, ζητούν κάτοικοι της περιοχής.

Κάτοικοι οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται από τον ανάδοχο το έργο της Αντιπεριφέρειας Χανίων στη περιοχή, καταγγέλοντας περιβαλλοντική καταστροφή και όχι μόνο, προσέφυγαν σήμερα στη δικαιοσύνη.

Μάλιστα σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι ο «εργολάβος οργιάζει» με τις ευλογίες των υπηρεσιών.

Όπως εξηγεί ο Ραφαήλ Λακιωτάκης, δικηγόρος του κάτοικου Ευτύχη Κουκουτσάκη, κατατίθενται σήμερα ασφαλιστικά μέτρα για προσβολή και διατάραξη της νομής του κ. Κουκουτσάκη και των παρακείμενων περιουσιών. «Θα τονίσουμε τις καταστροφές και τις εκτεταμένες ζημιές που έχει προκαλέσει ο εργολάβος εντός των περιουσιών αυτών, καταστρέφοντας το φυτικό κεφάλαιο, με κατολισθήσεις, ρίψεις μπαζών και μηχανήματα που εισέρχονται σε περιουσίες χωρίς την άδεια των ιδιοκτητών και θα ζητήσουμε την παύση όχι του έργου, αλλά των εργασιών εντός των ιδιοκτησιών του κ. Κουκουτσάκη και των παρακείμενων ιδιοκτησιών.»

Στα δικαστήρια παρόντες ήταν και κάτοικοι που ήθελαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για όσα συμβαίνουν στον Αζωγυρέ από το έργο της Αντιπεριφέρειας Χανίων που εκτελείται στην περιοχή. Μάλιστα ο κ. Κουκουτσάκης έκανε λόγο για: «Χαοτική κατάσταση που έχει βιάσει τη φύση του χωριού μας Επειδή δεν είμαστε Σαμαριά δεν είμαστε Λαφονήσι δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας»

Στο ίδιο μήκος κύματος και άλλοι κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν εικόνες που προκαλούν έντονο προβληματισμό για το τι συμβαίνει στον Αζωγυρέ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook