Ήδη σχετικές δράσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε όλες σχεδόν τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φαιστού, ενώ το πρόγραμμα δράσης και καθαριότητας συνεχίζεται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα ολοκληρώνεται μία ακόμα φάση ολοκληρωμένου προγράμματος που αφορά σε όλο το Δήμο.

«Συνεχίζουμε προχωρώντας διαρκώς σε καθαρισμούς σε όλα τα διοικητικά όρια του Δήμου μας» αναφέρει με δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Κωνσταντουλάκης για να προσθέσει:

«Ξέρουμε πολύ καλά πως οι δυσκολίες για μόνιμους και διαρκείς καθαρισμούς είναι τεράστιες, όμως από την πλευρά μας καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε κυκλικά να πραγματοποιούνται καθαρισμοί παντού.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης αναφέρει:

«Η καθαριότητα του Δήμου μας είναι ασφαλώς υπόθεση όλων μας και συνδέεται με την Παιδεία και την αισθητική μας. Από την πλευρά μας ως δημοτική αρχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλος ο δήμος μας και ειδικότερα οι οικισμοί μας, να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαροί, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχει αυξημένη κίνηση λόγω επισκεπτών. Ελπίζουμε πως η προσπάθεια γίνεται αντιληπτή και από τους δημότες μας, με την υποστήριξη των οποίων μπορούμε να έχουμε ένα ανθρώπινο και καθαρό περιβάλλον».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook